Politică

Deputatul doljean Claudiu Manda, nominalizat ca ministru al Bugetului

Ponta premiază PSD Dolj pentru rezultatele electorale obţinute, dar şi pentru succesul întineririi radicale a echipei de conducere a filialei

Premierul Victor Ponta s-a ţinut de cuvânt şi, aşa cum a anunţat joi seară, l-a nominalizat pe deputatul de Dolj Claudiu Manda (PSD) pentru funcţia de Ministrul al Bugetului, în locul lui Liviu Voinea. “Voi promova în continuare oameni tineri, cred că pot acum să aduc cât mai mulţi oameni tineri. La transporturi am adus un om foarte experimentat, dl. Rus, la Finanţe şi Buget e o echipă foarte tânără, acolo e una din zonele cele mai nereformate din România”, a declarat Victor Ponta.

Expert contabil şi doctorand în management

Claudiu Manda este deputat la al treilea mandat, el fiind din 2004 membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci, unde deţine în prezent şi funcţia de vicepreşedinte. Parlamentarul este preşedintele filialei PSD Dolj. Are 39 de ani, s-a născut în Craiova, la 20 decembrie 1975, este căsătorit şi are un copil. A urmat cursurile Universităţii din Craiova, Facultatea de Ştiinţe Economice - Secţia Contabilitate. Claudiu Manda este expert contabil autorizat, iar din 2009 este şi doctorand în management al Universităţii Valahia din Târgovişte.

Româna, ca limbă străină în CV-ul udemeristei de la Cultură

Vineri, 31 iulie, Ponta a trimis preşedintelui Traian Băsescu propunerile pentru noii miniştri, la Cultură reprezentanta UDMR Rozalia Ibolya Biro (deputat de Bihor) fiind nominalizarea în locul lui Kelemen Hunor, şeful acesteia pe linie de formaţiune politică. Conform protocolului dintre Alianţa PSD-PC-UNPR şi UDMR, senatoarea de Bihor are şanse mari să ocupe şi funcţia de vicepremier. La mai bine de un an după ce şi-a notat în CV că stăpâneşte limba română ca limbă străină, la “nivel superior”, senatorul Rozalia Biro a anunţat, vinerea trecută, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Oradea, că şi-a corectat “greşeala” şi că îşi asumă româna ca “limbă de cetăţean”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...