Politică

Ziua şi schimbarea

Directorii din regiile craiovene îşi dau demisia pe capete

Mai mulţi directori de regii autonome din cadrul Primăriei Craiova şi-au depus demisiile. Ultimul dintre aceştia este Marinel Florescu, director general la RAT Craiova. Alţi doi directori demisionari sunt Ion Petre de la RAADPFL şi Dan Roşu de la Compania de Apă Oltenia.

Şapte persoane şi-au depus CV-urile pentru a ocupa postul rămas vacant în urma demisiei lui Marinel Florescu, de la RAT Craiova. Noul director urmează a fi anunţat săptămâna aceasta, potrivit primarului Lia Olguţa Vasilescu.

Surprize, surprize cu Olguţa

„Până în acest moment, este singura demisie pe care am primit-o astăzi la cabinet. Cu siguranţă, vor mai fi demisii”, a anunţat primarul Vasilescu.
Directori noi au fost instalaţi la cârma RAADPFL şi CA Oltenia. Social-democratul Radu Preda l-a înlocuit pe Ion Petre, în vreme ce Constantin Mitriţă a fost instalat la cârma Companiei de Apă Oltenia, în locul lui Dan Roşu, rămas director adjunct.
Primarul Lia Olguţa Vasilescu a anunţat o surpriză şi la Regia de Termoficare.
„Este o persoană care nu vine din sfera politicului şi pot să vă spun că noi ne rugăm de ea să vină”, a declarat primarul Craiovei.
La Regia Autonomă de Transport, sunt şapte persoane care şi-au depus CV-ul, în urma demisiei directorului general, una dintre acestea lucrând în Ministerul Transporturilor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...