Monden

Alex Velea, târât într-un scandal sexual

Părinţii artistului sunt distruşi: cântăreţul este acuzat de o tânără din Timişoara că a lăsat-o însărcinată şi că nu îi pasă de copil

Scandalul în care este implicat artistul craiovean Alex Velea, în care este acuzat de o tânără din Timişoara că ar fi lăsat-o însărcinată şi nu îi pasă de copil, i-a afectat pe părinţii cântăreţului, care susţin că au probleme de sănătate.

Părinţii lui Alex Velea, care locuiesc în cartierul Lăpuş din Craiova, au reacţionat imediat pentru că nu cred nicio secundă în această poveste.

Totul a început acum câteva zile, când, tânăra de 18 ani, Cristina Daniela Stoica, susţinea că a petrecut o noapte cu Alex Velea după un concert ce a avut loc în data de 18 mai la Timişoara.
Aceasta a povestit că s-au iubit într-o cameră de hotel şi a rămas însărcinată cu artistul şi acum acesta nici nu vrea să audă de copil. Cum a apărut această tânără la televizor să-şi susţină povestea, părinţii lui Alex Velea, care locuiesc în cartierul Lăpuş din Craiova, au reacţionat imediat pentru că nu cred nicio secundă în această poveste.
„Suntem foarte supăraţi pentru tot acest scandal. Fiul nostru nu merita aşa ceva. Acum toată munca lui de ani de zile se duce pe apa sâmbetei din cauza acestei fete. Nu ştiu ce să zic, dacă are probleme psihice, că eu nu am fost cu ea la medic să o consulte. Eu sunt bolnavă şi toată situaţia asta dăunează sănătăţii mele. Nu mai ieşim din casă din cauza acestui scandal”, spune Constantina Velea, mama lui Alex Velea. Artisul se apără în tot acest scandal.
„Am făcut o poză cu această domnişoară care susţine că avem un copil împreună. Am cunoscut-o pe 18 mai, a venit la hotelul în care eram cazat ca să-i dau un autograf. Mi-a părut rău de ea, pentru că am văzut că are un handicap locomotor şi am luat-o la concertul meu. Spunea că e fana mea. Cred că a făcut o obsesie pentru mine. Tocmai de aceea nu am ştiut cum să abordez această situaţie, pentru că este foarte dificilă. Ea a afirmat pe contul meu de Facebook, iniţial, că am violat-o, ceea ce e grav, e foarte grav. Mie îmi pare rău de această fată, consider că are nişte probleme şi, sincer, nu i-aş face rău unui copil, pentru că eu asta consider că e. Poate nu are nişte părinţi de care să asculte, care să o tragă de ureche... A dus chestia asta la extrem şi îmi pare foarte rău, dar trebuie să aibă grijă ce va face, pentru că echipa mea de avocaţi vrea să o dea în judecată, altfel se va crea un precedent”, a spus Alex Velea.
Acesta a depus plângere la Poliţie împotriva tinerei, care nu poate să dovedească cu documente medicale că este însărcinată cu artistul craiovean.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

16.08.2012 - 09:46codrut:eu nu cred ca alex velea ar face asa ceva

si in plus ar fi marturisit

18.07.2012 - 22:21alexandra :Eu nu cred Alex Velea ar face asa ceva acea fata spune lucrurile aceste numai sa se desparte de Ana . Alex nu-i asa ?

eu te cunosc si tu nu ai face asa ceva .

Tu nu ai ce face cu drogata aia urata aia

Pagina 1 din 1 (2 comentarii din 2)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...