Sport

Fotbal, Liga 1 - Pandurii Târgu Jiu

Pandurii, dezlănţuiţi în meciurile amicale

Aflată în cantonament în Austria, Pandurii Tg. Jiu a câştigat amicalele disputate în weekend

Sâmbătă, trupa lui Grigoraş a spulberat cu 4-0 echipa austriacă de Liga a II-a, Horn, prin reuşitele lui Ibeh (15), Lemnaru (60 şi 74) şi Maxim (88).

Pandurii-Horn 4-0
Pandurii: Lazăr - Unguruşan, Rusu, Mamele, Vlad - Răduţ, Nistor, Maxim - Karim, Matulevicius, Ibeh. Au mai jucat: Horvat, Rada, Ignea, Cristea, Lemnaru, Grigoraş şi Lupu.

Pandurii - Kecskemet TF 2-0
Pandurii: Mingote - Unguruşan, Rusu, Mamele, Vlad - Cristea, Nistor, Răduţ - Grigoraş, Lemnaru, Karim. Au mai jucat: Rada, Matulevicius, Ibeh, Ignea, Băcilă, Lupu.

Gorjenii s-au impus şi duminică seară, la Viena, în amicalul cu FC Kecskemet din Ungaria cu scorul de 2-0. Ambele goluri au fost marcate de Matulevicius în minutele 50 şi 65. În faza primului gol, atacantul a scăpat singur spre poartă şi a reuşit din câţiva metri să-l păcălească pe portarul advers, iar la cel de-al doilea gol a deviat în poartă balonul dintr-o lovitură liberă executată de Mihai Răduţ. Partida s-a disputat la opt kilometri de locul de cantonament de la Vosendorf, pe terenul echipei feminine de fotbal SV Wienerberg. Altfel, Marian Pleaşcă se antrenează în continuare separat de echipă, în timp ce Voiculeţ a reluat antrenamentele cu echipa după ce a scos bandajul de pe mâna stângă, iar Cojoc acuză dureri la gleznă după o uşoară entorsă. Trupa lui Grigoraş mai are programate încă două amicable, pe 10 iulie cu Levski Sofia (Bulgaria) şi pe 12 iulie cu Olomouc (Cehia).
Pandurii va încheia cantonamentul din Austria pe 14 iulie şi vor debuta în noul sezon pe 20 iulie, la Târgu Jiu, cu U Cluj. Meciul va avea loc începând cu ora 18:30, şi va fi transmisă în direct pe DigiSport 1.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...