Sport

Minerul Mehedinţi, preluată de Primăria Severinului

Nou promovată în Liga a III-a, Minerul Mehedinţi discută în aceste zile o asociere cu Primăria Drobeta Turnu Severin

Discuţiile au avut loc în şedinţa Consiliului Local, iar primarul Constantin Gherghe a anunţat că obiectivul va fi promovarea echipei în eşalonul secund! “Dacă intrăm ca membri fondatori, automat vom intra şi în staff-ul administrativ. În cel tehnic nu, fiindcă la Minerul sunt câţiva oameni care se pricep la fotbal. Aşa cum am discutat cu actuala conducere a Minerului, dorim ca anul viitor să fim deja promovaţi în Liga a II-a, iar apoi, de ce nu, să atacăm promovarea în Liga I. Noi dorim performanţă, aşa cum am dovedit în trecut, cu Gaz Metan Severin. Numele trebuie schimbat, fiindcă spectatorii tot «Drobeta» scandează în tribune, indiferent cum s-ar numi echipa”, a declarat Gherghe. Cum se cunoaşte, însă, ultimele echipe preluate de Primăria Severin au dat faliment, ultimul exemplu fiind Gaz Metan.
Oficialii Minerului caută cea mai bună soluţie de asociere şi nu doresc să fie acţionari minoritari. “Nu cred că vom ceda echipa, ci sper să găsim o variantă de asociere. Ar fi cea mai bună soluţie şi ar fi benefic pentru oraş să ne înţelegem”, a precizat vicepreşedintele Minerului, Norocel Ciorăscu.
Sub conducerea Primăriei, Gaz Metan Severin, fostă Gaz Metan CFR Craiova, a promovat în Liga I, unde a jucat sub titulatura CS Turnu Severin, dar nu a rezistat decât un sezon, după care s-a desfiinţat, înglodată în datorii.
Minerul Mehedinţi, fostă divizionară C în perioada 2003-2010, a promovat recent în Liga a III-a, după ce a învins Gilortul Târgu Cărbuneşti cu 2-0, după prelungiri, în meciul de baraj, de la Slatina.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...