Ultima Oră

Incertitudinea privatizării OLTCHIM încinge spiritele în rândul salariaţilor

Aproximativ 200 de salariaţi ai OLTCHIM, dar şi ai societăţilor care depind de activitatea combinatului din Rm. Vâlcea au protestat astăzi pe străzile municipiului, dar şi în faţa Prefecturii exprimându-şi nemultumirea în privinţa tergiversării rezolvării situaţiei în care se află încă din noiembrie 2008 OLTCHIM, acesta funcţionând încă de atunci la 30% din capacitate.

Incertitudinea care vizează şi termenul privatizării anunţată pentru luna septembrie a acestui an, dupa ce iniţial se stabilise luna mai, încinge şi mai mult spiritele în rândul salariaţilor din cauza nesiguranţei locurilor de muncă. Mai mult, protestatarii au precizat că îşi vor salariile, lefurile nefiind încasate de aproape trei luni de zile.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, le-a transmis celor prezenţi la protest că s-au înaintat mai multe memorandum-uri primului ministru pentru urgentarea privatizării OLTCHIM la pachet cu Rafinăria Arpechim Piteşti pentru a se asigura astfel cele 10.000 de locuri de muncă atât din Vâlcea, cât şi din Argeş.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...