Sport

Fotbal, Liga I, Pandurii Tg.Jiu

Melinte şi Cardoso îi părăsesc pe panduri

Lotul echipei Pandurii, aflat în cantonamnet în Austria, a rămas fără doi jucători importanţi, Melinte şi Cardoso. Mijlocaşul împrumutat de la Palermo, Cristian Melinte, a fugit din cantonamentul Pandurilor şi a ajuns să pregătească alături de Astra. "Nu înţeleg gestul lui Melinte. Putea măcar să ne anunţe că vrea să meargă în altă parte. Eu l-am sunat şi pe impresar care mi-a spus că a plecat să-şi rezolve o problemă şi va reveni în 2-3 zile. Cînd colo, am aflat că a jucat pentru Astra. Nu e corect, trebuia să vină să ne spună că nu mai vrea la noi şi gata", a declarat preşedintele Eugen Pîrvulescu.
Antrenorul Petre Grigoraş este şi el şocat de gestul fundaşului. "Cel mai vinovat este impresarul Ionuţ Chirilă. Jucătorul e dirijat de impresar. Chirilă credeam că e om serios, dar dovedeşte contrariul. Ştiu că s-a semnat contractul, iar acum aud că e prin cantonamentul Astrei. Pentru mine e subiect închis, nu mă aşteptam la aşa ceva", a declarat Grigoraş
În schimb, fundaşul central Alexandre Cardoso (27 de ani) este apropae de un transfer la Alania Vladikavkaz, club dispus să ofere preţul cerut de către gorjeni. "Cardoso efectuează vizita medicală cu o echipă din străinătate. În 2-3 zile sper să parafăm actele oficiale şi în scurt timp să anunţăm transferul lui", a declarat preşedintele Eugen Pîrvulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...