Politică

Preşedintele PSD Olt va demisiona din funcţie dacă problemele judeţului nu vor fi rezolvate

Preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că este dispus să demisioneze din funcţia de lider al organizaţiei judeţene a PSD dacă problemele de infrastructură ale judeţului nu vor fi rezolvate, în contextul în care rezultatul obţinut de Alianţa PSD-UNPR-PC în judeţul Olt înseamnă "o responsabilitate mare faţă de cetăţeni".
"Concluzia cea mai importantă pentru noi, care înseamnă şi o mare responsabilitate, este că cetăţenii judeţului sunt alături de noi. Vreau să facem ca locuitorii să nu fie nemulţumiţi. În momentul în care munca noastră politică, ce au votat cetăţenii judeţului nostru, dacă nu va fi răsplătit acest efort, sunt dispus oricând, ca preşedinte al PSD Olt, să-mi dau demisia. Pentru că suntem un judeţ care este sărac - în afară de Slatina care are un anumit standard, judeţul este unul agricol, cu infrastructură precară, atât rutieră, atât ce înseamnă apă şi canal - avem încă localităţi în care cetăţenii merg la cişmele pe anumite distanţe pentru a lua apă pentru consumul propriu", a declarat Stănescu.
El a menţionat că în judeţ este nevoie de investiţii cât mai rapide în infrastructura de utilităţi, rutieră, şcolară.
"Noi sperăm ca, în următorii ani, atât timp cât PSD va fi la guvernare, să rezolvăm cea mai mare parte din aceste nevoi pe care cetăţenii noştri le au. Eu sper că, într-adevăr, judeţul Olt, regiunea Oltenia, va fi luată în calcul, pentru că de fiecare dată noi am fost cu voturile şi alţii au fost cu fondurile. Eu sunt convins că actualul prim-ministru şi viitorul preşedinte Victor Ponta se va uita cu multă atenţie la noi, la judeţul nostru, am avut asemenea discuţii şi sper că în judeţul Olt, în următoarea perioadă, să trăim în condiţii normale. Să ai apă, canal şi drum, cămin cultural, şcoală, dispensar, asta înseamnă normalitate", a adăugat Stănescu.
Preşedintele PSD Olt a mai spus că rezultatele obţinute la alegerile din 25 mai au plasat organizaţia de partid pe primul loc la nivel naţional şi acest fapt a fost posibil pentru că cetăţenii judeţului au fost alături de PSD, conştienţi fiind că deciziile economice sunt determinate de cele politice.
"Au venit în număr foarte mare la vot, au fost alături de noi, Alianţa PSD-UNPR-PC, pentru că am reuşit să formăm noi, cei de la PSD, cu cetăţenii judeţului nostru o mare echipă, care este conştientă că în spatele unei decizii economice stă o decizie politică", a mai declarat Stănescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...