Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila Măciuca

Damila s-a reunit la stadionul ”Hidroelectra”

Nou-promovată în Liga a II-a, Damila Măciuca s-a reunit în această după amiază, la stadionul Hidroelectra din Rm. Vâlcea.

La primul antrenament al alb-verzilor din Liga a II-a au fost prezenţi toţi conducătorii clubului, în frunte cu patronul Dan Niţu.
Tehnicianul Erik Lincar a avut la antrenament circa 25 de jucători, din vechea gardă rămânând doar 13 jucători. Deşi la pregătire au fost prezenţi circa 12 jucători noi, şefii clubului au evitat să le dea numele, pentru a nu îngreuna tratativele pentru semnarea contractelor. Până acum au semnat contracte doar doi jucători, atacanţii Ionuţ Radu(FC Hunedoara) şi Adrian Popa(Poli Timişoara), primul urmând să vină de mâine la antrenamente.
”În această săptămână facem antrenamente mai uşoare, ne pregătim la Hidroelectra, dar şi la Căzăneşti. Deocamdată vrem doar să îi vedem pe jucătorii noi, dar nu este nimic stabilit. Eu le mulţumesc tuturor jucătorilor care au reuşit promovarea, dar am făcut o analiză şi am luat decizia de a ne despărţi de unii dintre ei. Sâmbătă vom juca un amical la Bucureşti cu Inter Clinceni, după care vom şti mai multe. Obiectivul meu este clasarea în primele 10 echipe din Liga a II-a” a spus tehnicianul Erik Lincar. Fostul stelist şi-a îmbogăţit stafful cu încă un secund, Florin Nofitovici, care se adaugă vechilor colaboratori, Marcel Carabageac şi Vicenţiu Dragomir.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...