Politică

PP-DD Gorj a decis formarea unei alianţe cu PDL şi PNL

Preşedintele PP-DD Gorj, Niculina Mocioi, a anunţat, luni, că, în urma unui vot democratic în organele de conducere ale partidului, s-a decis formarea unei alianţe, pe plan local, cu PDL şi PNL, pentru o nouă majoritate în Consiliul Judeţean şi în consiliile locale.

„A fost vot democratic, iar aleşii locali ai partidului au optat pentru alianţe cu PDL şi PNL, nu cu PSD. Este şi opţiunea mea, pentru că electoratul nostru din Gorj este cel profund nemulţumit de modul în care judeţul a fost condus 25 de ani de «partidul roşu». Am convingerea că liderii de la centru ne vor asculta şi ne vor susţine, pentru că suntem filiala cu cel mai bun scor la alegeri, dublu decât media naţională. Cred că PP-DD a pierdut aceste alegeri în ţară pentru că în media s-a creat impresia falsă că partidul nostru a făcut pact cu PSD, lucru cu care electoratul s-a văzut că nu este de acord. Aleşii locali ai PP-DD ştiu cel mai bine ce vor oamenii care ne-au votat, iar oamenii vor să scăpăm judeţul de PSD”, a declarat Niculina Mocioi, potrivit unui comunicat de presă.
Totodată, aceasta a dezminţit zvonul că ar pleca la PDL. Deputatul Niculina Mocioi crede că PSD încearcă să destabilizeze PP-DD Gorj, fiind speriat de noua alianţă conturată în Consiliul Judeţean Gorj.
Aceasta a confirmat că este ofertată de mai multe partide, însă şi-a asigurat membrii de partid că nu are nici cea mai mică intenţie să plece din PP-DD atâta timp cât poate reprezenta ceea ce vor oamenii care au pus ştampila pe acest partid.
„Eu am mandat de la aleşii locali pentru o alianţă cu dreapta şi voi respecta mandatul”, a mai spus aceasta.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...