Politică

Cîlea şi Buican, dragoste dulce-amară

Cei doi lideri ai USL Vâlcea lasă impresia că se iubesc doar dintr-o conjunctură politică

Deşi deocamdată PNL şi PSD formează o alianţă, preşedintele liberallor, Cristian Buican, nu ratează nicio întâlnire oficială în care să nu îi amintească şefului CJ Vâlcea, Ion Cîlea, că practic judeţul este unul galben, cele mai multe primării fiind câştigate de penelişti. Ion Cîlea şi Cristian Buican lasă impresia fie că au o relaţie „solidă”, fie că se iubesc doar dintr-o conjunctură politică.

Buican dă senzaţia că iubirea cu PSD mai trebuie condimentată din când în când şi săptămâna trecută, la depunerea jurământului şefului CJ, acesta i-a reamintit că practic el deţine supremaţia în judeţul Vâlcea. „Asistăm la încheierea unui proiect în care acum un an şi jumătate puţină lume avea încredere. Este vorba de un proiect politic, Uniunea Social – Liberală, o alianţă politică din care şi PNL face parte. Încheiem acum cu succes prima parte, care are mai mult conotaţie politică. Am reuşit, după o perioadă destul de dificilă, în care adversarii noştri au încercat să ne dezbine, să arunce în noi cu noroi, dar noi am reuşit să punem în aplicare acest proiect şi să câştigăm aproape tot.
Am câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean, prin cel mai bun om pe care l-am avut la desemnare, Ion Cîlea, pe care îl felicit şi îi urez să aibă un mandat fructuos. Îi promit că îl voi ajuta în calitatea mea de parlamentar, dar şi prin consilierii judeţeni ai PNL şi prin colegii mei din judeţ, pentru că avem foarte mulţi colegi liberali în teritoriu. Acum urmează ce este mai greu. Am venit în faţa electoratului cu un program ambiţios şi trebuie să îl ducem la capăt” , a spus preşedintele PNL Vâlcea, Cristian Buican. În schimb, Ion Cîlea a preferat să nu îi dea nicio replică liberalului, încercând să lase impresia că relaţia dintre cei doi funcţionează ca pe roate.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...