Actualitate

Intoxicaţi cu ouă

O familie întreagă din satul mehedinţean Nicolae Bălcescu a ajuns tot sâmbătă seară la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin cu toxiinfecţie alimentară, după ce a consumat ouă umplute cu maioneză. Primii care au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin au fost copiii familiei, unul de 16 ani şi celălalt de 18 ani. Câteva ore mai târziu, o ambulanţă a venit la spitalul din Turnu Severin şi cu părinţii acestora, cu simptome specifice toxiinfecţiilor alimentare. Oamenii spun că nu înţeleg ce s-a întâmplat, fiindcă ouăle consumate sunt din gospodăria proprie şi de aceea ştiu sigur că erau proaspete.
„Am mâncat vineri seară nişte ouă, dar nu erau vechi, ouă de la găinile noastre. Nu ştim ce s-a întâmplat, poate suntem sensibili”, a spus bărbatul.
„Am adus mai întâi copiii şi apoi părinţii cu toxiinfecţie alimentară, părinţii sunt conştienţi, cooperanţi, stabili hemodinamic şi respirator şi prezintă tabloul clinic specific toxiinfecţiei alimentare, cu scaune diareice, vărsături, dureri de cap, dureri abdominale, febră”, a precizat Mariana Hârşovescu, asistent medical la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...