Ultima Oră

Accident soldat cu un mort şi patru răniţi la Rm. Vâlcea

Accident grav a doua zi de Paşte pe DN 64, Râmnicu Vâlcea-Drăgăşani. Un tânăr de 23 de ani, fără permis de conducere, a omorât un adolescent nevinovat şi a băgat în spital alte trei persoane. Poliţiştii au constatat că şoferul vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool în aerul pur expirat.

Circulaţia pe DN 64 a fost blocată timp de câteva zeci de minute în localitatea Stupărei, în apropiere de Râmnicu Vâlcea, în urma unui grav accident rutier.

Luni, 21 aprilie a.c., în jurul orei 20.40, P. Marian, de 23 ani, din mun. Rm. Vâlcea, a condus un autoturism pe DN 64, din direcţia Râmnicu Vâlcea – Drăgăşani, iar la km 104+265m, pe fondul consumului de alcool şi a lipsei de experienţă în condus, a pătruns şi rulat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un autovehicul ce circula din sens opus, condus de P. Constantin, de 53 ani, din Păuşeşti Măglaşi.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 4 persoane, P. Marian, diagnostic - politraumatism prin accident rutier, fractură deschisă femur stâng, fractură humerus drept, fractură toraco - abdominală, P. Constantin, diagnostic - fractură femur stâng, G. Cristina, de 22 de ani, diagnostic - TCF, contuzie gambă stângă, C. Elena, diagnostic traumatism picior drept, hematom gambă dreapta şi decesul lui Cristian Vlădulescu, de 22 de ani.

După interogarea bazelor de date, a rezultat faptul că P. Marian nu posedă permis de conducere.

Totodată, poliţiştii au testat cu aparatul etilotest pe tânărul de 23 de ani, rezultând o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...