Monden

Antract urcă pe scena B’estfest

Trupa vâlceană a lansat cel mai recent videoclip “Dezbracă-te de tine”

Băieţii din trupa vâlceană Antract au motive să fie mândri. Se pregătesc intens de un recital extraordinar, pe data de 7 iulie, în cadrul B’estfest, iar săptămâna trecută au lansat cel mai recent videoclip „Dezbracă-te de tine”, la Observatorul de la ora 16.00, la Antena 1.

"Am ales această piesă după ce am observat reacţia publicului în concertele Antract, atunci când o cântam", spune Bobiţă Cătuşanu, liderul trupei Antract

Toţi fanii formaţiei vâlcene Antract au stat săptămâna trecută cu sufletul la gură, în aşteptarea celui mai nou videoclip al băieţilor. Aceştia au putut urmări în exclusivitate la Antena 1, în cadrul ştirilor de la ora 16.00, videoclipul cele mai aşteptate piese, „Dezbracă-te de tine”. Melodia se află pe noul album al trupei Antract şi a putut fi ascultată în premieră de către fanii şi prietenii ce au participat în urmă cu câteva luni la repetiţia cu public a băieţilor. De atunci, însă, melodia a cunoscut un succes uimitor, motiv pentru care s-a şi decis filmarea unui videoclip.
Deşi iniţial melodia se numea „Dezbrăcată”, pentru a nu crea confuzie în rândul celor care vor să o promoveze, titlul a fost schimbat în „Dezbracă-te de tine”. „Piesa vorbeşte de acea «haină» sau «mască» pe care o purtăm fiecare din noi în viaţa de zi cu zi şi sperăm noi ca mesajul pe care dorim să îl transmitem cu acest nou single să fie înţeles în sensul gândit de noi. Am ales această piesă după ce am observat reacţia publicului în concertele Antract, atunci când cântam această piesă”, a declarat Bobiţă Cătuşanu, liderul trupei Antract. Videoclipul poate fi urmărit şi pe pagina oficială de Facebook a formaţiei Antract, cât şi pe site-ul oficial www.antract.ro. În noul clip, o veţi putea urmări şi pe fiica omului de afaceri, Dumitru Crăciunescu, Adina, cea care deţine rolul principal. „Ne simţim bine pentru că facem ceea ce ne place. Avem acest cântec nou nouţ, care este foarte frumos. Noi ne încăpăţânăm să avem piese cu cuvinte şi nu clişee de tip mare, soare, femei, etc, pentru că vocabularul românesc conţine multe cuvinte cu ajutorul cărora poţi transmite un mesaj. Societatea noastră promovează aparenţele, ceasul, hainele, maşina, în detrimentul universului interior. La asta se referă melodia, dezbracă-te de hainele cu care te-a îmbrăcat societatea. Vrem să ne facem înţeleşi şi mesajul nostru să ajungă la cât mai multă lume”, spune Paul, solistul trupei Antract.
Băieţii de la Antract se pregătesc însă acum de un recital extraordinar pe care îl vor susţine pe data de 7 iulie, în cea mai bună zi a festivalului B’estfest. „Vom urca pe scenă sâmbătă, pe 7 iulie, este cea mai bună zi. Ne aşteptăm să vină multă lume”, spun băieţii de la Antract. Grupul a luat naştere la iniţiativa lui Bobiţă Cătuşanu, în 1984, şi s-a numit la început Mini-Paradox. În cei 25 de ani de carieră muzicală, Antract a cântat pe cele mai mari scene din România în compania unor nume grele ale rock-ului internaţional cum ar fi: Uriah Heep, Jethro Tull, Saxon, Paradise Lost, Monster Magnet şi Metallica.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...