Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Râmnicu Vâlcea

CSM, în cantonament

Stranierii Daouda, L. Traore şi Bangaly ar putea rata primul cantonament pentru că nu au primit încă viza de intrare în România

După ce acţionarul majoritar Cătălin Rufă şi primarul Emilian Frâncu s-au întâlnit şi au ajuns la un acord de continuare a proiectului CSM Rm. Vâlcea, antrenorul Alin Artimon caută soluţii de întărire a lotului.

Dacă săptămâna trecută Alin Artimon a condus doar antrenamente uşoare, de reacomodare la efort, de miercuri începe greul pentru alb-albaştri.

Din această săptămână, la propunerea Primăriei, CSM are un nou director sportiv, pe George Pirnea, fost conducător la Internaţional Piteşti şi CET Govora, ultima dată şef de campanie al edilului Emilian Frâncu. În plus, consilierul judeţean Mircea Poenaru şi consilierul local Adi Panduraşu vor face parte din Consiliul de Administraţie al clubului, din care va pleca fostul vice, Cosmin Constantinescu. Dacă săptămâna trecută Alin Artimon a condus doar antrenamente uşoare, de reacomodare la efort, de miercuri începe greul pentru alb-albaştri. Marţi a fost zi liberă, iar de miercuri, 4 iulie, Artimon va conduce primul cantonament, în Zăvoi, până pe 14 iulie. După acesta, este în stadiu de discuţii un stagiu de pregătire în Austria, lângă Klagenfurt, însă finanţatorul Rufă nu a luat o decizie finală, costul unui stagiu de pregătire fiind de 15 mii euro.
Deocamdată, nu au ajuns la Vâlcea trei dintre stranieri, Daouda, L. Traore şi Bangaly, care aşteaptă încă viza de intrare în România, existând temeri că ei ar putea rata din această cauză primul cantonament. În schimb, atacantul NKongue a ajuns luni la Vâlcea şi de miercuri va intra direct în programul echipei. Până acum, în lot nu au intervenit modificări spectaculoase, fiind păstraţi toţi jucătorii de bază din sezonul trecut. Artimon a adus 3 juniori talentaţi de la Poli, însă aceştia sunt sub contract, iar transferul lor va fi dificil. În pregătiri mai sunt portarii Edan Baruch (Chiajna) şi Alin Bucuroiu, aflat sub contract cu Udinese, care sezonul trecut a fost împrumutat la Brăila. Împrumutul lui Bucuroiu la Vâlcea depinde însă de italieni, astfel că oficialii din Zăvoi caută şi alte soluţii, ochind un portar pus pe liber de Viitorul. Pe lista lui Artimon se mai află însă şi 2-3 jucători cu experienţă, care să completeze lotul. Sunt discuţii pentru aducerea mijlocaşilor centrali Cristian Poiană (ex-Chindia, sub contract cu U Cluj) şi S. Popescu (Alro), rămânând de văzut dacă CSM va reuşi să aducă vreunul dintre ei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...