Sport

Fotbal, Liga 1 - CS Turnu Severin

Bondrea şi-a dus echipa în Slovenia

Severinenii vor avea un amical „de lux” cu AS Roma, pe 14 iulie, cu o săptămână înainte de începerea campionatului

După ce a ratat stagiul de la Băile Herculane, echipa lui Bondrea a plecat duminică dimineaţa spre Slovenia şi va încheia cantonamentul de la Kranjka Gora printr-un amical cu AS Roma.

Fotbaliştii antrenaţi de Marian Bondrea vor disputa doar patru amicale, primul fiind programat miercuri, cu ND Gorica, echipă clasată pe 5 în Liga I din Slovenia. La sfârşitul săptămânii, CS Turnu Severin va întâlni NK Zagreb, ocupanta locului 6 din Croaţia, iar pe 10 iulie va juca cu FK Simurq Zaqatala, din Azerbajdan. În ultimul joc, severinenii vor avea un adversar de lux: AS Roma. Amicalul s-ar putea disputa în Austria. Totuşi, antrenorul Marian Bondrea prefera ca testul cu AS Roma să nu aibă loc chiar cu o săptămână înaintea meciului cu Dinamo Bucureşti, din prima etapă a Ligii 1. „E o ocazie unică pentru jucători. Cu Roma te întâlneşti poate o dată în viaţă, dar nu trebuie să facem o sărbătoare din acest meci, fiindcă e doar un amical. Sper ca jucătorii mei să înveţe ceva din această partidă. Eu preferam totuşi să nu se joace cu o săptămână înaintea începerii campionatului, fiindcă un asemenea meci te solicită foarte mult. Şi ceilalţi adversari sunt valoroşi şi sper să avem o pregătire reuşită în perspectiva noului sezon”, a spus Bondrea, după ce echipa sa a ratat primul cantonament al verii, din cauza condiţiilor precare de la Băile Herculane.

Programul amicalelor

4 iulie – ND Gorica (Slovenia)
7 iulie – NK Zagreb (Croaţia)
10 iulie – FK Simurq (Azerbaidjan)
14 iulie – AS Roma (Italia)

În autocar au urcat 24 de jucători

La Kranjka Gora, staţiune aflată la graniţa cu Austria, Bondrea a deplasat un lot de 24 de jucători. Faţă de lotul care fusese întocmit pentru Herculane, s-a renunţat la atacantul croat Karlo Primorac (FC Istra), în timp ce nigerianul Paul Abba nu a primit viză pentru Slovenia. Revenit după accidentarea la ligamente, sârbul Bozidar Cosic a făcut deplasarea cu autocarul pentru stagiul de la Kranjka Gora. Până la startul sezonului, lotul ar putea să mai sufere modificări.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...