Politică

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, în vizită la Vâlcea

​Preşedintele PDL Vasile Blaga, însoţit de vicepreşedintele PDL - europarlamentarul Marian Jean Marinescu, liderul grupului parlamentar din Parlamentul European - europarlamentarul Theodor Stolojan, europarlamentarul Traian Ungureanu şi preşedintele Comisiei de Agricultură, ministrul pe Agricultură al guvernului alternativ al PDL, Gheorghe Ştefan, va efectua, miercuri, 9 aprilie 2014, o vizită de lucru în judeţul Vâlcea.

​Vizita preşedintelui Vasile Blaga va debuta cu o conferinţă de presă desfăşurată la sediul PDL Vâlcea, începând cu ora 11:00.

​Precizăm că pe agenda preşedintelui Vasile Blaga se află o întâlnire cu activul de partid, în oraşul Horezu, şi o întâlnire organizată de Comisia pentru Agricultură, Silvicultură, Mediu şi Dezvoltare Rurală în localitatea Mihăeşti cu fermieri din judeţul nostru, una dintre cele mai importante categorii în susţinerea economiei ţării.

​“Agricultura fiind vitală şi o alternativă viabilă în acest moment pentru judeţul nostru, necesitatea unor discuţii despre soluţii, ne determină să construim un parteneriat autentic între noi şi agricultori aşezat pe soluţii corecte. Întâlnirea cu fermierii este una din iniţiativele PDL de a se alătura problemelor cu care se confruntă acestă categorie”, subliniază preşedintele PDL Vâlcea, Romulus Bulacu.

​Scopul vizitei este acela de a expune punctual principalele oferte cu care Partidul Democrat Liberal se va prezenta în faţa electoratului la alegerile din acest an.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...