Sport

Reunire amânată

Loturile echipelor Alro Slatina şi FC Olt nu s-au mai reunit la data stabilită iniţial, 2 iulie. Formaţiile de eşalon secund vor fuziona, toate detaliile urmând să fie puse la punct în această săptămână. Noua echipă va începe pregătirile pe 9 iulie.


După ce Alro a ratat promovarea în Liga I, autorităţile locale şi judeţene au luat decizia de a asigura doar infrastructura pentru fotbal. Banii vor veni din mediul privat, iar în acest sens s-a găsit soluţia fuzionării cu cealaltă echipă a judeţului, FC Olt. Programată pe 2 iulie, reunirea loturilor celor două formaţii a fost amânată cu o săptămână. În această perioadă se vor stabili detaliile noului proiect. “Săptămâna asta se va clarifica situaţia. Am amânat reunirea până vom stabili detaliile legate de parteneriatul public-privat”, a spus unul dintre finanţatorii echipei FC Olt, Marius Oprescu, instalat vicepreşedinte al Consiliului Judeţean după ultimele alegeri locale.


Cu obiectiv accederea în primul eşalon, Alro Slatina s-a clasat doar pe locul al cincilea la finalul sezonului 2011-2012. Aluminiştii nu au putut profita de faptul că şi cea de-a treia treaptă a podiumului a dus în Liga I, acolo unde a ajuns formaţia Gaz Metan Severin. FC Olt Slatina a ocupat poziţia a 13-a, ultima care a asigurat supravieţuirea în Liga a II-a. Noul proiect gândit de autorităţile locale şi judeţene vizează investiţii în infrastructură, precum şi crearea unui centru de copii şi juniori. Pentru stagiunea 2012-2013 obiectivul viitoarei echipe a judeţului nu va mai fi promovarea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...