Administraţie

Harta digitală a Zonei Metropolitane, accesibilă pe www.zmvl.ro

Conducerea executivă de la Rm. Vâlcea a negociat şi obţinut preţuri mici la energia electrică pentru toată zona

Directorul General al Asociaţiei Zona Metropolitană Râmnicu Vâlcea, Marius SIMA, a anunţat luni, 31 martie, demararea Strategiei de dezvoltare pentru 2014-2020. Un prim proiect implementat la începutul acestui an a fost Harta digitală a Zonei Metropolitane ce cuprinde o serie de puncte de interes cum ar fi cele turistice, investiţionale, de agrement etc. Aceasta este inclusă în website-ul de prezentare - www.zmvl.ro - ce va fi actualizat şi dezvoltat odată cu activitatea Zonei.
“În luna februarie 2014 s-au făcut demersuri şi s-a obţinut un acord de principiu pentru obţinerea unor granturi în cadrul proiectului «Îmbunătăţirea eficienţei energetice în gospodăriile şi comunităţile cu venituri reduse din România» finanţat de PNUD Romania şi GEF (Fondul Global de Mediu) şi implementat în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării şi Administraţiei Publice, Ministerul Mediului, Asociaţia Auditorilor Energetici pentru Clădiri din Romania şi alte şase administraţii publice din judeţele Dolj şi Hunedoara.
De asemenea, conducerea administrativă a Zonei Metropolitane Rm. Vâlcea a negociat şi obţinut, de la producători de energie, preţuri mult mai mici la energia electrică pentru toţi membrii acesteia. Aceste preţuri vor sta la baza unui contract cadru la nivel naţional în cadrul FZMAUR (Federaţia Zonelor Metropolitane şi Aglomerărilor Urbane din România) şi vor putea beneficia de ele toate localităţile din cadrul Zonelor Metropolitane şi nu numai”, se arată în comunicatul de presă remis de directorul Marius Sima.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

03.04.2014 - 17:14baina:asta cu preturile la energie e "vraja marii", nu? Daca nu, dati detalii domnule director!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...