Ultima Oră

Râmnicu Vâlcea:

Invazie de insecte la ştrandul din Râmnicu Vâlcea

Sute de turişti s-au trezit duminică după amiază că nu mai pot sta la plaja din cauza insectelor care pur şi simplu au pus stăpânire pe ştrandul din Ostroveni-Râmnicu Vâlcea.

Cei mai multi turişti, veniţi fie din Argeş, Olt sau Dolj, au spus că, deşi vin aici de foarte mulţi ani, niciodată nu au văzut aşa ceva. Reprezentanţii Primăriei Râmnicu Vâlcea susţin că anul acesta s-a efectuat o dezinsecţie, însă recunosc că nu sunt atât de siguri de eficienţa soluţiei folosite.

"S-a dat cu o soluţie la sol împotriva insectelor în acest an. A fost o primă etapă şi va mai urma şi o a doua. Acum eu nu stiu cât de eficientă este soluţia împotriva insectelor. În zona ştrandului este posibil ca apariţia lor să fie influenţată şi de lacul din apropiere şi din cauza temperaturilor foarte ridicate", a declarat Daniel Ionescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Râmnicului.

O parte din turişti au preferat să plece din cauza disconfortului creat de insecte.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

01.07.2012 - 19:49Gelu:Razbunarea lui Cosmin! Sa nu mai indrazniti sa scoateti din carti firma din Ocnele Mari ce se ocupa cu deratizarea banilor publici!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...