Ultima Oră

Patru persoane rănite după ce un Tir a acroşat un taxi

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă, după ce un TIR încărcat cu cărbune s-a ciocnit cu un taximetru, pe DN 67 Râmnicu Vâlcea - Târgu Jiu, în localitatea vâlceană Buneşti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, primele date ale anchetei arată că şoferul TIR-ului ar fi încercat să evite impactul cu autoturismul, al cărui şofer a efectuat o manevră la stânga fără să se asigure şi fără să semnalizeze, scrie Mediafax.

După impact, autovehiculul de tonaj greu a ajuns în afara şoşelei, a rupt un copac şi s-a oprit lângă gardul unei locuinţe.

"Din primele cercetări ale poliţiştilor aflaţi la faţa locului rezultă că şoferul autoturismului Renault, inscripţionat ca taximetru, ar fi efectuat o manevră la stânga, fără a se asigura, iar TIR-ul, care a acroşat autoturismul, a intrat ulterior într-un copac de pe marginea şoselei şi s-a oprit lângă gardul unei case. Cercetările sunt în curs, urmând a se stabili exact ce s-a întâmplat", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, fiind vorba desşre şoferul camionului, şoferul autoturismului şi doi pasageri din maşină. La faţa locului au sosit două ambulanţe SMURD şi o salvare a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vâlcea care au preluat şi transportat răniţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea.În prezent, traficul rutier în zona accidentului se desfăşoară îngreunat.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...