Inedit

Concurs de alergare montană pentru o cauză nobilă

Aproximativ 150 de participanţi din întreaga tară se vor alinia mâine dimineaţă, la ora 9.00, la startul primei ediţii a Concursului de alergare montana «Cozia Moutain Run». Concurenţii, de peste 18 ani, vor pleca în cursă din dreptul Campingului Mănăstirii Turnu şi se vor întrece pe două trasee. Primul denumit «Traseul Stânişoara» va avea o lungime de 21 de km cu o diferenţă de nivel de 700 de metri şi cel de-al doilea, "Traseul Cozia", cu o lungime de 30 de km şi cu o diferenţă de nivel de 1.750 de metri.

De asemenea, organizatorii, membrii Ro Club Maraton, au gândit o competiţie şi pentru participanţii cu vârste cuprinse între 3 şi 17 ani. Concursul este programat tot pentru mâine, însă de la ora 16.00, pentru care sunt aşteptaţi aproximativ 100 de copii. De data aceasta, alergarea montană se va desfăşura în curtea campingului Mănăstirii Turnu.

Toate fondurile strânse cu ocazia organizării acestui eveniment vor fi donate Aşezământului social pentru mame şi copii fără adăpost "Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil" din Slobozia, judeţul Giurgiu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...