Sport

Fotbal, Liga a II-a

Jianu şi Bălţăţeanu, aut de la Damila

Nofitovici va fi secundul lui Lincar

Nou-promovată în Liga a II-a, Damila a renunţat la jumătate din lotul care obţinut performanţa accederii în eşalonul second. În primă fază, tehnicianul Erik Lincar anunţase despărţirea de nouă jucători(Grecea, Săraru, Stanca, C. Popescu, Balaban, Albinaru, A. Ignat, Jugăstreanu şi Grecu), însă ieri, conducerea Damilei a mai pus pe listă încă doi fotbalişti, pe Ionuţ Jianu şi Alexandru Bălţăţeanu(foto).
Altfel, Damila se va reuni marţi 3 iulie, la Rm. Vâlcea. Stafful tehnic a fost completat cu un nou secund, Florin Nofitovici, care se adaugă principalului Erik Lincar şi antrenorului cu portarii, Vicenţiu Dragomir.
De la începutul săptămânii viitoare vor începe şi lucrările la stadionul din Măciuca, care va fi adus la parametrii Ligii a II-a. « Vom prelungi tribuna, vom mai face o tribună mică pentru oaspeţi, vom împrejmui terenul şi vom schimba porţile. Avem firma de construcţii, vom mobiliza o mare parte dintre muncitori, cu siguranţă vom termina până începe sezonul » a spus preşedintele clubului, Lucian Munteanu.
Oficialii Damilei au stabilit şi două amicale în cantonamentul de la Ţărlungeni-Braşov,pe 21 iulie cu Corona Braşov şi pe 27 iulie cu Unirea Slobozia.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...