Administraţie

Cîlea a depus jurământul pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Vâlcea

Vineri, 29 iunie, începând cu ora 10.00, va avea loc prima şedinţă a CJ, în care noii consilieri judeţeni vor depune jurământul şi se vor alege vicepreşedinţii care vor face echipă cu Ion Cîlea

Ion Cîlea este de azi, oficial, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea. Acesta a depus jurământul în prezenţa prefectului de Vâlcea, Mircea Nadolu, a parlamentarilor şi primarilor din judeţ, dar şi în faţa secretarului de stat al MAI, Mihai Fifor.

Preşedintele CJ Vâlcea, care se află la al doilea mandat, a făcut un apel către edilii din judeţul Vâlcea, să facă front comun cu el pentru a accelera modernizarea şi dezvoltarea localităţilor.

„Vă salut cu deosebit respect pe toţi cei prezenţi şi vă mulţumesc din suflet pentru că aţi făcut efortul de a fi alături de mine la această ceremonie foarte importantă pentru viitorul judeţului nostru. Îmi face o deosebită plăcere şi onoare să salut prezenţa la acest moment solemn a domnului ministru secretar de stat Mihai Fifor, un vechi şi statornic prieten al judeţului Vâlcea”, a declarat preşedintele CJ Vâlcea.

„Rezultatele foarte bune pe care le-am obţinut pentru mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean, în aproape toate localităţile judeţului, în frunte cu Comuna Fârtăţeşti, m-au plasat pe locul doi pe ţară – obţinând aproape 130.000 voturi valabil exprimate dintr-un total de cca.196.000 – ceea ce reprezintă 65,53%. Cu unii dintre dumneavoastră care v-aţi reînnoit mandatul la recentele alegeri am acumulat deja o valoroasă experienţă şi, de aceea, sunt ferm convins, că în următorii 4 ani, vom face laolaltă treabă şi mai bună.Pe cei nou aleşi îi rog să mi se alăture şi să facem front comun pentru accesarea fondurilor europene pe baza cărora avem obligaţia să accelerăm modernizarea şi dezvoltarea localităţilor”, a mai spus Ion Cîlea.

Chiar dacă mai sunt două zile până acesta va fi înlocuit oficial din funcţie, vicepreşedintele CJ, Romulus Bulacu (PDL) nu a participat la ceremonia de învestire a şefului CJ, din partea democrat liberalilor fiind prezent doar preşedintele partidului, Dorel Jurcan.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...