Inedit

Un candidat la primărie a obţinut 0 voturi

Unii candidaţi din Oltenia nu au reuşit să obţină decât între 0 şi 2 voturi

Din patru în patru ani, orice candidat la primărie se visează, măcar pentru câteva secunde, primar. Dacă mai are şi vreo doi –trei militanţi care să îl apeleze, constant, în perioada campaniei electorale cu... domn primar. În judeţul Dolj, în câteva dintre comune, unii pretendenţi la fotoliul de primar au obţinut un vot, maxim două. Cazul cel mai interesant este la Dobroteşti, unde un candidat la primărie a obţinut... 0 voturi.

Nu ştim dacă persoanele de mai jos au cheltuit vreun bănuţ pentru campania electorală. Sau dacă au ieşit să îşi facă propagandă. Nu au câştigat primăria, dar nici ultimul loc, pe care l-au ocupat în confruntarea electorală, nu e de lepădat. Mai ales când reuşeşti să iei doar un vot. Sau două. Sau... niciunul.

Radu Cristian, candidatul zero

Radu Cristian a obţinut 0 voturi pentru funcţia de primar. Este singurul caz din judeţ în care un candidat nu s-a votat nici măcar el însuşi.

În comuna Dobroteşti, candidatul din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României, Radu Cristian a obţinut 0 voturi pentru funcţia de primar. Este singurul caz din judeţ în care un candidat nu s-a votat nici măcar el însuşi.
Candidaţi cu un vot sunt deja în mai multe localităţi. Pentru un vot au luptat, la Pleşoi, Mareş Dumitru, din partea PNG, şi Velişcu Gheorghe, candidat UNPR. La Amărăştii de Sus, conservatorul Nicolae Feraru a refuzat USL-ul şi a candidat pe cont propriu. De votat, nu s-a votat decât el, dat fiind faptul că în dreptul lui apare doar un vot. Aceeaşi situaţie şi la Fărcaş, unde peremistul Elarie Drondoe a obţinut tot un vot. În fine, ultimul candidat de un vot îl întâlnim la Vela. Este Marin Munteanu, din partea PP-LC.

Doar ei şi soţiile

Votaţi şi de nevastă, probabil, au fost trei doljeni candidaţi la primărie: unpr-istul Mircea Geampalie de la Amărăştii de Sus, ţărănistul Mihai Paliu de la Almăj şi liberalul Minel Albăstroiu, de la Predeşti. Fiecare dintre aceştia au primit câte două voturi.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...