Monden

Craiovaforum, petrecere de opt ani

Discuţiile on-line s-au mutat pentru o zi la bere şi mici off-line

Cea mai importantă comunitate on line din Oltenia, craiovaforum.ro, a împlinit, recent, opt ani. Evenimentul a fost sărbătorit, la scurt timp, de forumiştii craioveni, cu mici, bere, muzică de calitate şi concursuri cu premii pe măsură. Sâmbătă, la o terasă din Craiova, utilizatorii de pe craiovaforum.ro s-au strâns împreună pentru a petrece împlinirea a opt ani.
Din partea casei, câte un bon valoric pentru mici şi bere. Numele trecut pe ecuson, ca să se cunoască forumiştii mai bine.

„În primul rând, facem aceste petreceri, de la an la an, pentru a ne cunoaşte şi off-line, nu numai pe internet”, ne spune Marius Dinu, unul dintre forumiştii-şefi. Atmosfera s-a încins pe măsura trecerii timpului: concursuri de băut bere, concursuri de talente şi, atracţia serii, un inedit concurs de tricouri ude.

Davydenko, unul dintre forumişti, a demonstrat că este cel mai talentat craiovean din sală, după ce a reuşit să „mixeze” întocmai unui dj sunete de discotecă fără a avea la îndemână vreun mixer, ci doar… gura sa. Un alt concurent a reuşit să facă, în 27 de secunde, cubul lui Rubik, însă audienţa a fost cucerită de sunetele mixate de Davydenko. Premiul pentru acest concurs a fost un ceas de mână „firmat”.

„Priveşte în ochii mei”, „Mărimea contează”, „Sânii mei sunt cei mai tari”. Aşa scria pe tricourile purtate de domnişoarele dormice să arate că… au cu ce. Lipsite de inhibiţii, fetele s-au lăsat udate, pozate. Premiul I a fost unul pe măsură: o excursie în Malta, în doi. Valoarea: 1.000 de euro.

Nu au lipsit concursurile tradiţionale de băut bere, concursuri de flotări. Şi pariorii au fost răsplătiţi. Trei dintre cei care plasează pronosticuri sportive pe craiovaforum.ro au primit premii importante, locul I intrând în posesia unui laptop.
Craiovaforum.ro este una dintre cele mai importante comunităţi on-line din România. Recent, colegii de pe net au apărut şi pe hârtie, semn că vor să cucerească segmental de piaţă căruia i se adresează nu numai on-line. Fiecare utilizator care se înscrie pe craiovaforum.ro are parte, în timp, de multe surprize frumoase. Petrecerea de sâmbătă este un astfel de exemplu. Le spunem încă o dată La Mulţi Ani colegilor noştri şi aşteptăm petrecerea de nouă ani.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...