Sport

Fotbal, Liga a 2-a - CSM Râmnicu Vâlcea

Reunire în Zăvoi

CSM s-a reunit luni seară, în Zăvoi, când tehnicianul Alin Artimon a condus primul antrenament după pauza de vară

Aşa cum a obişnuit sub conducerea acţionarului majoritar Cătălin Rufă, lotul nu prezintă modificări importante, nici la capitolul veniri, nici la plecări. Rufă negociază rezilierea contractelor cu Pribac, G. Ene, Makhtar, Chiripuş şi Chiriţă, în timp ce Roşca, liber de contract, a părăsit demult Zăvoiul. Pus şi el iniţial pe lista disponibilizaţilor, Vizitiu va veni la reunire, o decizie în privinţa lui urmând să fie luată după perioada de pregătire.

"Din ce am discutat cu consilierul Adi Panduraşu şi cu George Pirnea, se vrea performanţă, sunt semne bune că Primăria se va implica să ne ajute.", Cătălin Rufă, patron CSM Râmnicu Vâlcea

Vestea bună este că nici antrenorul Artimon şi niciunul dintre titularii din retur nu a părăsit echipa, deşi au existat oferte pentru Vătăjelu şi N Kongue. Astfel, Artimon caută cele mai bune soluţii pentru completarea lotului, discutând cu trei juniori de la Poli Timişoara. La reunire a fost prezent şi portarul israelian Idan Baruch (22 ani, foto), cel care a devenit cunoscut după gafele antologice făcute în poarta Chiajnei, tatăl său fiind patronul unei imense case de avocatură. Mai este aşteptat Vlad Lupeş, care a trecut pe la Steaua II, ultima dată la CS Afumaţi. Pe lista vâlcenilor se mai află câteva nume cunoscute la nivelul Ligii a 2-a, precum S. Popescu (Alro) şi Hidişan (UTA), dar, fiind cunoscută zgârcenia patronului Rufă la salarii, rămâne de văzut dacă se va concretiza vreo discuţie cu unul dintre aceştia. În plus, se fac ultimele demersuri pentru stabilirea cantonamentului în Austria, care va fi peste trei săptămâni şi al cărui cost total va fi de peste 15 mii euro.
Altfel, pentru CSM, prioritar este întâlnirea programată în următoarele zile, între acţionarul majoritar Cătălin Rufă şi noul edil Emilian Frâncu, care vor stabili detaliile colaborării. Cel mai probabil, viceprimarul Gheorghe Ioniţă va ocupa locul vacant rămas în CA al clubului, însă noul edil cere performanţă şi îi propune în Zăvoi pe Mircea Poenaru (inginer la Hidroelectrica, fost director al DJTS) şi pe George Pirnea (fost conducător la Internaţional Piteşti şi CET Govora, ultima dată comentator sportiv la Digisport). În schimb, Cătălin Rufă doreşte să nu mai plătească singur utilităţile de la stadion, cifrate la circa 40.000 lei lunar, în condiţiile în care sunt folosite şi de Poliţie şi CS Chimia, dar şi obţinerea unei sume din taxa pentru cultură şi sport, pentru completarea bugetului echipei. „Din ce am discutat cu consilierul Adi Panduraşu şi cu George Pirnea, se vrea performanţă, sunt semne bune că Primăria se va implica să ne ajute. Deocamdată, nu ne-am aruncat la transferuri, aşteptăm să vedem ce buget putem aduna, pentru a ne face calculele”, a spus acţionarul majoritar Cătălin Rufă.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...