Sport

Fotbal, Liga a 2-a - Alro Slatina

“Niţulescu i-a minţit pe slătineni, să-şi ceară scuze”

Viceprimarul Slatinei, Minel Prina, îl consideră vinovat pe Jane Niţulescu pentru ratarea accederii în primul eşalon fotbalistic al ţării

La final de contract cu Alro, preşedintele Jane Niţulescu se află într-o situaţie ingrată. Viceprimarul Minel Prina îi solicită acestuia să-şi ceară scuze în faţa slătinenilor pentru că nu şi-a respectat promisiunea de a duce echipa în Liga 1.

Deşi au avut la dispoziţie un buget important, care le-a asigurat stabilitate financiară într-o perioadă de criză, aluminiştii au ratat obiectivul accederii în primul eşalon fotbalistic al ţării. Principalul responsabil pentru acest eşec este considerat preşedintele executiv Jane Niţulescu, a cărui înţelegere cu gruparea de pe malul Oltului expiră la sfârşitul lunii. Instalat viceprimar al Slatinei după ultimele alegeri locale, Minel Prina vrea ca Niţulescu să recunoască public faptul că a înşelat aşteptările microbiştilor. „Aştept să-şi ceară scuze în faţa slătinenilor, cărora le-a promis că vor avea echipă în Divizia A în doi ani de zile, lucru care nu s-a întâmplat. Ba mai mult, am terminat şi pe locul 5. Deci aştept scuzele lui Jane Niţulescu, nu în faţa mea, ci în faţa slătinenilor, pentru că i-a minţit”, a spus Prina.

Model: Viitorul Constanţa

După eşecul sezonului precedent, autorităţile locale şi judeţene se gândesc la o schimbare de strategie. Un centru de copii şi juniori care să dea jucători primei echipe şi un obicetiv al promovării care va fi fixat peste câţiva ani sunt propunerile care se fac în această vară. „Vrem să facem o echipă puternică, cu un centru de copii şi juniori. Dar nu să mai punem presiune pe ea, să promoveze anul ăsta sau la anul sau peste doi ani. Să-şi formeze acest centru de copii şi juniori foarte puternic şi după aceea, dacă reuşim să facem o structură exact cum s-a făcut la Viitorul Constanţa, atunci de ce să nu încercăm să promovăm”, a mai declarat Minel Prina.
Alro Slatina a încheiat ediţia de campionat 2011-2012 pe locul al cincilea în ierarhia seriei. Fuziunea cu cealaltă formaţie de Liga a 2-a, FC Olt, pare soluţia găsită de reprezentanţii Consiliului Judeţean şi cei ai Primăriei municipiului pentru ca echipa de fotbal să nu mai fie finanţată din bani publici.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...