Sport

Universitatea Craiova, back in business

Curtea de Apel Bucureşti a decis luni că excluderea clubului Universitatea Craiova din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a fost ilegală

Procesul dintre Universitatea Craiova şi Federaţia Română de Fotbal a cunoscut astăzi un nou episod. Curtea de Apel Bucureşti a anulat decizia de excludere a grupării din Bănie.

„Instanţa dispune anularea punctului 3, nr. 6, din 2011, în ceea ce priveşte excluderea provizorie dictată de Comitetul Executiv. De asemenea, mai dispune suspendarea până la soluţionarea definitivă a efectelor acestei decizii. Decizia este definitivă şi executorie cu recurs în termen de cinci zile”, a anunţat, luni, judecătoarea Diana Bulancea.

"Cum să nu fie nevoie de licenţă la Liga a 2-a? Nu se poate aşa ceva! Mititelu are datorii mari de tot, nu are cum să înscrie echipa în Liga a doua.", Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

FRF pregăteşte recursul

Mircea Sandu este de părere că judecătoarea cazului a dat un verdict viciat şi nu exclude posibilitatea ca, în viitor, în urma unor dispoziţii judecătoreşti asemănătoare, Craiova să joace pe Naţional Arena, în Champions League.
„Decizia CEx şi mai apoi hotărârea Adunării Generale a fost ignorată de doamna judecător. Vom merge mai departe cu apelurile, este un abuz. Este dreptul meu să spun asta, vom ataca decizia în recurs. Momentan, vom pune în aplicare decizia instanţelor, ceea ce a hotărât Adunarea Generală a fost o decizie provizorie. I se dă Craiovei locul în Liga a 2-a, punct. Nu ştiu ce o să se întâmple cu jucătorii. Marţi, 26 iunie, formulăm recursul. Să judece tot fotbalul românesc această judecătoare buclucaşă. Să dea instanţa unde să joace Craiova, să joace pe lună, în Champions League, pe stadionul nou din Bucureşti, să dea Primăria Craiovei toţi banii necesari. Mititelu nu mai are niciun ban, nu mai are cum să continue. El asta vrea acum. Nu va obţine niciodată bani de la noi. Nimeni nu spune că Mititelu nu era programat încă din mai 2011“, a spus preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...