Sport

Fotbal, Liga a II-a,

CSM, prima echipă reunită în eşalonul secund

CSM Rm. Vâlcea s-a reunit în această seară în Zăvoi, trupa pregătită de Alin Artimon fiind prima formaţie de Liga a II-a care şi-a reluat pregătirile.

De la startul pregătirilor au absentat motivat toţi stranierii, care au primit o săptămână în plus de vacanţă.
Pentru înecput, Artimon a ţinut o şedinţă scurtă în vestiar, după care lotul alb-albaştrilor a făcut deplasarea la Căzăneşti, unde s-a efectuat primul antrenament de la reunire. vasile şi Al.Ionescu au început cu stângul, aceştia fiind amendaţi cu câte 50 lei pentru întârzierea la reunire.
Deocamdată, singura noutate interesantă din lot a fost cea a portarului israelian Edan Baruch(22 ani), ultima dată la Concordia Chiajna. ”Baruch vine la noi cu siguranţă, este un băiat de mare caracter. Deocamdată, nu ne-am aruncat la transferuri, aşteptăm să vedem ce buget putem aduna, pentru a ne face calculele” a spus acţionarul majoritar din Zăvoi, Cătălin Rufă, care face ultimele demersuri pentru stabilirea unui cantonament centralizat în Austria. În probe mai sunt doi vâlceni, Mosor şi Stănică, dar pe lista antrenorului Artimon mai sunt câţiva jucători cu experienţă, care ar urma să completeze posturile deficitare, de portar, fundaş central şi mijlocaş central. Nu mai fac parte din lot Pribac, G.Ene, Makhtar, Chiripuş şi Chiriţă, care îşi discută rezilierea contractelor, în timp ce Roşca, liber de contract, a părăsit demult Zăvoiul.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...