Monden

Antract lansează videoclipul “Dezbracă-te de tine”

Azi, 26 iunie, băieţii de la Antract îşi vor lansa cel mai recent videoclip, „Dezbracă-te de tine”, la Observatorul de la ora 16.00, la Antena 1

Formaţia vâlceană Antract se pregăteşte de marea lansare. Azi, toţi fanii băieţilor vor putea urmări, în exclusivitate, la Antena 1, în cadrul ştirilor de la ora 16.00, videoclipul celei mai aşteptate piese, “Dezbracă-te de tine”.

Melodia se află pe noul album al trupei Antract şi a putut fi ascultată în premieră de către fanii şi prietenii ce au participat în urmă cu câteva luni la repetiţia cu public a băieţilor. De atunci însă melodia a cunoscut un succes uimitor, motiv pentru care s-a şi decis filmarea unui videoclip. Deşi iniţial melodia se numea “Dezbrăcată”, pentru a nu crea confuzie în rândul celor care vor să o promoveze, titlul a fost schimbat în “Dezbracă-te de tine”. În noul clip o veţi putea urmări şi pe fiica omului de afaceri, Dumitru Crăciunescu, Adina, cea care deţine rolul principal în piesa băieţilor.

“Piesa vorbeşte de acea “haină” sau “mască” pe care o purtăm fiecare din noi în viaţa de zi cu zi şi sperăm noi ca mesajul pe care dorim să il transmitem cu acest nou single să fie înţeles în sensul gândit de noi.Am ales această piesă după ce am observat reacţia publicul în concertele Antract, atunci când cântam această piesă”, a declarat Bobiţă Cătuşanu, liderul trupei Antract.

Imediat după difuzarea pe postul Antena 1, videoclipul va putea fi urmărit şi pe pe pagina oficiala de Facebook a formaţiei Antract, cât şi pe site-ul oficial www.antract.ro.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...