Eveniment

Valea Oltului, un adevărat pericol pentru şoferi

Atenţie, cad stânci! Un bărbat a fost grav rănit în această dimineaţă

Un tânăr de 25 de ani a fost grav rănit, iar autoturismul marca Citroen fost făcut praf, azi dimineaţă, pe Valea Oltului, din cauza unei stânci, care s-a desprins de pe versanţi şi a căzut pe maşină

Accident grav, azi dimineaţă, pe DN 7. Un şofer de 39 de ani, din municipiul Galaţi a văzut moartea cu ochii, după ce s-a trezit din senin cu roci căzute de pe versanţii de pe Valea Oltului direct pe autoturismul său.

Acesta se mai afla în maşină cu încă un tânăr de 25 de ani, pasager în partea dreaptă, care a fost transportat de urgenţă la spital, în timp ce maşina, marca Citroen a fost avariată. „Persoana rănită, N. Cosmin, de 25 ani, din municipiul Focşani, judeţul Vrancea, a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde a fost diagnosticată cu TCC cu plaga contuză parietala dreapta, traumatism toraco-abdominal, multiple fracturi”, susţine Teodorescu.

„M. Eugen, de 39 ani, din municipiul Galaţi, judeţul Galaţi, a condus pe DN 7, în localitatea Călimăneşti spre Râmnicu Vâlcea, un autoturism marca CITROEN, iar la km 200 + 400 m, a fost surprins de o cădere masivă de roci de pe versantul din dreapta sensului său de deplasare”, a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Traficul în zonă a fost blocat total mai bine de două ore. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Nu este prima oară când şoferii traversează cu teamă Valea Oltului, aceasta fiind cunoscută pentru desele prăbuşiri de stânci.În urmă cu cinci ani o familie din Iaşi şi-a pierdut viaţa, după ce maşina lor a fost zdrobită de o avalanşă de pietre.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...