Sport

Antrenorul de la Apă Craiova, Victor Naicu, acuză tehnicianul şi staff-ul Posadei pentru calvarul portarului

”Nu mă pot bucura de promovare până nu îl văd sănătos pe Cruceru”

Antrenorul nou-promovatei în Liga a III-a, Apă Craiova, Victor Naicu l-a acuzat pe tehnicianul Posadei, Costel Gaiţă, de calvarul portarului Alexandru Cruceru.

«La pauză dintre prelungiri jucătorul a venit şi i-a spus antrenorului că nu mai vede, are ameţeli şi acesta i-a zis: «Du-te spală-te şi bagă-te în poartă». S-a întâmplat aproape de banca noastră de rezerve. Eu personal nu am auzit, dar persoane din anturajul meu au fost mai aproape şi mi-au confirmat acest dialog», a declarat Victor Naicu.

Tehnicianul oltean acuză şi lipsa de reacţie a paramedicilor şi a membrilor din stafful Posadei, concentraţi pe faza de atac a echipei."Am fugit spre el şi i-am acordat primul ajutor. L-am întors într-o parte, am încercat să-l ajut să nu-şi înghită limba, am cerut disperat ajutorul ambulanţei, nimeni nu intervenea. Nu îmi vine să cred nici acum: pentru aproximativ 10 minute nu a respirat, iar într-un final l-am văzut cu masca de oxigen pe faţă, se chinuia să respire şi tremura. Nu îi doresc nimănui să fie martor la aşa ceva. Nu mă pot bucura de această promovare până nu-l văd pe Alexandru pe picioare. Este un portar excelent care şi-a ţinut echipa în joc", povesteşte fostul jucător al Universităţii Craiova.

Canicula teribilă din ultimele zile este principalul motiv pentru problemele grave avute de portarul Posadei, astfel că antrenorul Apei Craiova atrage atenţia că în perioadele extrem de calde meciurile ar trebui jucate seara, pe un stadion cu nocturnă.

"Problema este că fiind câteva meciuri în ţară, eu cred că în fiecare judeţ există un teren cu nocturnă, nu cred că era o cheltuială foarte mare ca aceste meciuri din mijlocul verii să se joace pe nocturnă, pentru a evita moartea unui alt jucător. Nu cred că în România nu sunt 20 de stadioane cu nocturne, preferăm să mergem 400 de km în plus ca să jucăm în nişte condiţii mai bune", a mai spus Naicu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

27.06.2012 - 11:08radu:bravo eugen, esti un mare caracter! succes!

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...