Actualitate

Percheziţii la contrabandiştii de băuturi alcoolice şi haine din Craiova

Patru percheziţii domiciliare au fost făcute, joi, în municipiul Craiova, de către poliţişti, în urma cărora două persoane au fost duse la audieri şi au fost ridicate băuturi alcoolice, haine şi cosmetice în valoare de 130.000 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, Amelia Căprărin, „poliţiştii de la investigarea fraudelor aveau de mai multe luni informaţii despre doi bărbaţi care aduceau haine, băuturi alcoolice şi cosmetice aparţinând unor firme cunoscute pe care le vindeau pe piaţa neagră din Craiova”.

În urma acestor informaţii, patru percheziţii au fost efectuate,joi dimineaţă, de poliţiştii şi mascaţii din oraş. "Din verificările făcute a rezultat că mărfurile erau achiziţionate de la mai multe persoane fizice din străinătate şi comercializate pe piaţa din Craiova fără ca operaţiunile să fie declarate la organul fiscal teritorial pentru impunerea veniturilor realizate", a declarat Amelia Căprărin.

Toate bunurile găsite, în valoare de 130.000 de lei, au fost ridicate, iar două persoane au fost duse la audieri. După audieri, anchetatorii au decis ca cei doi să fie cercetaţi în stare de libertate.Pe numele celor doi suspecţi a fost deschis dosar penale pentru evaziune fiscală şi deţinerea în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...