Sport

Fotbal, Liga a III-a

Terenul din Măciuca, aproape omologat

Suprafaţa de joc corespunde normelor eşalonului secund

Membrii Comisiei de Omologare ai FRF au inspectat zilele trecute terenul din Măciuca şi şi-au dat avizul favorabil pentru Liga a II-a.

Eforturile făcute după încheierea campionatului pentru aducerea suprafeţei de joc de la Măciuca la un nivel acceptabil pentru Liga a II-a au fost încununate cu succes. „Am primit aviz favorabil pentru suprafaţa de joc, era singurul lucru de care ne temeam. Până la 10 august, trebuie să realizăm celelalte cerinţe, să mai punem scaune, să mai construim o tribună pentru oaspeţi, să modernizăm împrejmuirea, da sunt lucruri pe care le vom realiza. Cu siguranţă, vom juca la Măciuca şi în Liga a II-a”, a spus preşedintele Damilei, Lucian Munteanu.
Altfel, la propunerea antrenorului Erik Lincar, conducerea clubului a reziliat deja contractele a nouă jucători: Neculai Grecea, Leonard Săraru, Dumitru Stanca, Ciprian Popescu, Alexandru Balaban, Adrian Albinaru, Alin Ignat, Rafael Jugăstreanu şi Nicuşor Grecu. Pe lista de transferuri a Damilei se află circa 20 de jucători, toţi jucători liberi de contract. „Nu a semnat încă nimeni, purtăm încă negocieri. Dacă vom reuşi transferurile dorite, este posibil să renunţăm şi la alţi jucători”, a mai spus Munteanu.
Damila se va reuni pe 3 iulie, la Rm. Vâlcea. În perioada 16-25 iulie, alb-verzii vor merge în cantonament la Ţărlungeni-Braşov, unde Damila va disputa mai multe jocuri amicale.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...