Sport

Fotbal, baraj promovare Liga a III-a

”Măgărie pe faţă”

Antrenorul Posadei, Costel Gaiţă acuză arbitrajul după ce echipa sa a fost taxată în repriza secundă cu două penalty-uri

Apă Craiova (Dolj) s-a impus în „barajul” disputat la Rovinari, 3-2 după prelungiri, cu Posada Perişani (Vâlcea).

La pauză, vâlcenii au condus cu 2-0 prin reuşitele lui Bărbuţ (minutul 8) şi Mătăsaru (minutul 23) şi Posada părea că se îndreaptă spre promovare. În partea secundă, craiovenii au primit însă două penalty-uri discutabile, transformate de către Stăncuţă (minutul 55) şi Băia (minutul 70). Ambele echipe au rămas cu un jucător mai puţin după eliminările lui M. Pufu (minutul 62) şi Răduţ (minutul 77). În debutul prelungirilor, craioveanul Tâmplaru a înscris golul care, la finalul celor 120 de minute, a dus pe CS ASRA Apă în Liga a III-a.

La Perişani, dezamăgirea este mare, după ce Posada a avut 2-0 la pauză. ”Dezamăgirea este foarte mare, dar cine a fost la meci a văzut cum am fost executaţi de arbitri, a fost măgărie pe faţă. Primul penalty acordat craiovenilor a fost total gratuit, iar Pufu a fost eliminat nejustificat. S-a dovedit încă o dată că 2-0 este cel mai periculos scor. Nu ştiu dacă rămân la Posada, vom analiza partida de baraj şi apoi vom lua o decizie”, a spus antrenorul Costel Gaiţă.

CS Apă Craiova - Posada Perişani 3-2 - după prelungiri.
Stăncuţă 55 -penalty, Băia 70 penalty, Tâmplaru 93 / Bărbuţ 8, Mătăsaru 23
Rovinari, stadion: "Jiul", spectatori: 1.000.

CS Apă: Surdu - Ionele, Sodoleanu, Lupu, Gheorghiţă - Niţă, Nedelea, Trăistaru, Cojocaru - Stăncuţă, Tâmplaru. Antrenor: Victor Naicu. Au mai jucat: Răduţ, Marin, Băia, Tătaru.
Posada: Cruceru - Stanciu, A. Pufu, Bărbuţ, Creangă - Racolţa, Mătăsaru, M. Pufu, Negrescu - Puşcatu, C. Popa. Antrenor: Constantin Gaiţă. Au mai jucat: Paşoi, Fistogeanu, Voicu, Mocioacă.

Cartonaşe roşii: Răduţ 77 / M. Pufu 62.
Arbitru: Cătălin Botaş (Timişoara)
Observator: Sorin Cojocaru (Bucureşti)

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...