Politică

Împăcare post-electorală

Frâncu: ”Am descoperit în Romeo Rădulescu un partener cu care pot discuta aspecte importante”

După un duel politic şi zeci de acuze pe care actualul primar al Râmnicului, Emilian Frâncu i le-a adus fostului edil, Romeo Rădulescu, cei doi par că în sfârşit au ajuns la un numitor comun

Emilian Frâncu a declarat azi că a descoperit, mai nou, în Romeo Rădulescu un partener cu care poate discuta aspecte legate de administraţie.

„Doresc, în acest context al schimbării, să remarc modul civilizat prin care transferul de mandat se realizează la nivelul municipiului, ocazie cu care am descoperit în fostul primar Romeo Rădulescu un partener cu care pot discuta aspectele cele mai importante ale succedării la conducerea Primăriei. La întâlnirile ce au urmat zilei de 10 iunie – concertul de închidere a stagiunii Filarmonicii ”Ion Dumitrescu”, inaugurarea terenului de sport sintetic de la Şcoala Generală nr. 4 sau, de câteva ori, în biroul Primarului – disponibilitatea mea către dialog a găsit în domnul Romeo Rădulescu un răspuns pe măsură, cu consecinţe benefice pentru comunitatea Râmnicului”, susţine Frâncu.

Liberalul a ţinut să menţioneze că apreciază atitudinea civilizată a fostului primar şi chiar îi mulţumeşte pentru lucrurile bune realizate în mandatul care s-a încheiat pe 10 iunie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...