Sport

Handbal feminin

Oltchim îl susţine pe Tadici la naţională

Conducerea CS Oltchim a postat azi pe siteul oficial al clubului un comunicat de presă în care îşi declară susţinerea faţă de Gheorghe Tadici, favorit să revină la echipa naţională. Presa naţională a specluat ideea că jucătoarele de la Oltchim nu se vor mai prezenta la naţională dacă Tadici ar prelua banca tehnică a ”tricolorelor”. De mai multe ori, conducerea CS Oltchim a cedat la presiunile propriilor jucătoare şi a schimbat de-a lungil anilor antrenori la cererea chimistelor. Iată comunicatul integral postat pe siteul clubului:
”Ca urmare a articolului din cotidianul "ProSport" din 20 Iunie 2012 intitulat "MESAJ ANTI TADICI ", cu referire la faptul că jucătoarele echipei de handbal Oltchim Rm. Vâlcea nu vor mai veni la echipa naţională în cazul în care antrenorul Gheorghe Tadici va deveni antrenorul României, Clubul Sportiv Oltchim face următoarele precizări:
- conducerea clubului şi jucătoarele echipei nu au cunoştinţă de acest mesaj şi se dezic de conţinutul acestuia;
- Clubul Sportiv Oltchim a susţinut şi va susţine în continuare echipa naţională de handbal a României şi se consideră onorat ca în componenţa acesteia sunt şi jucătoarele sale;
- jucătoarele Oltchimului au prevăzut prin contract respectarea regulamentelor Federaţiei Române de Handbal, a Federaţiei Europene şi a Federaţiei Internaţionale de Handbal;
- Clubul Sportiv Oltchim apreciează în mod deosebit calităţile antrenorului Gheorghe Tadici pe care îl susţine în numirea sa ca antrenor al echipei de handbal a României, convins fiind ca domnia sa va readuce handbalul românesc feminin în elita handbalului mondial.

Preşedinte Petre Berbecaru”

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...