Eveniment

Bătrână găsită moartă, cu leziuni grave la cap

Principalul suspect, un tânăr de 21 de ani din localitatea Ştefăneşti-Vâlcea se află deja la sediul poliţiei pentru audieri

O femeie de 77 de ani, din localitatea vâlceană Ştefăneşti a fost găsită moartă marţi noapte în propria sa locuinţă de nişte vecini. Oamenii legii care s-au deplasat la faţa au descoperit că bătrâna prezenta la nivelul capului, membrelor şi corpului echimoze de culoare violacee, specifice unor loviri repetate cu un corp dur.

Oamenii legii au formulat mai multe ipoteze referitoare la moartea suspectă a femeii, dar şi un cerc de suspecţi, ce urmează a fi anchetaţi. „În urma efectuării necropsiei, medicii specialişti au stabilit că moartea femeii a fost una violentă şi a fost cauzată de insuficienţă acută cardio-respiratorie consecutive unei asfixii mecanice prin sufocare şi sugrumare, victima prezentând leziuni specifice la nivelul gâtului, gurii şi nasului”, susţine Alina Teodorescu. Principalul suspect, un tânăr de 21 de ani din localitate se află deja la sediul poliţiei pentru audieri.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea au fost sesizaţi de către Poliţia Municipiului Drăgăşani cu privire la faptul că o persoană de sex feminin a fost identificată decedată în locuinţa sa, situată în comuna Ştefăneşti.La nivelul Inspectoratului de Poliţie Vâlcea a fost constituită o echipă operativă complexă formată lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, care însoţită de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea s-a deplasat la faţa locului unde a constatat că cele sesizate se confirmă”, a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Tânărul este cercetat în stare de reţinere de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, pentru comiterea infracţiunii de omor, iar în data de 20 iunie va fi prezentat Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...