Sub Lupă

Sex-gate la Curtea de Apel Craiova

Cazul judecătoarei arestată pentru şantaj sexual i-a şocat pe colegii acesteia, însă mai multe episoade din trecutul magistratului Carmen Elena Mladen ridică mari semne de întrebare.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova sunt şocaţi după ce au aflat despre cazul colegei lor, judecătoarea Carmen Elena Mladen, acuzată de şantaj sexual. Femeia a devenit celebră, încă din 2006, când siteul www.tradatiindragoste.go.ro ce parodiază celebra emisiune realizată de Ernest, “Tradaţi în Dragoste”, dezvăluie nebănuite legături între judecătoarea Carmen Elena Mladen şi interlopul cariovean “Ilie Puşcărie”.
„Dragă Ernest, înainte de realizarea emisiunii din 14.02.2006 eram tare dezamăgită. Simţeam că iubitul meu Ion Ilie alintat şi „Puşcărie” mă înşeală. Ceva se schimbase la el. Era foarte ocupat, foarte nervos tot timpul, nu mă mai privea ca pe vremuri. Ne înstrăinasem. Nu ştiam ce să mai cred. Tu m-ai ajutat să deschid ochii. Când l-ai surprins cu femeia aceea în maşină am simţit că cerul va cădea pe mine. Mă înşela. Şi cu cine… cu o bătrânică scundă şi perfidă, o judecătoare, Carmen Mladen. Am avut o criză nervoasă. Unde s-a mai pomenit, interlopul cu judecătorul ca lupul şi iepuraşul din desenele animate ruseşti cu «Nu zaieţ nu pagadi». Că eu la astea mă uit des că, de, aş putea să îi fiu fiică”, povestea femeia înşelată la emisiunea respectivă. Aceasta însă a aflat în cele din urmă că judecătoarea îl ajuta pe Ilie Puşcărie să scape de un dosar penal. „Norocul lui că s-a lămurit totul, altfel cine ştie cum aş fi reacţionat. Ilie nu mă înşela. Slavă Domnului, era doar la un mic trafic de influenţă. Pentru că a doua zi avea procesul cu firma Panasal. O să mă întrebi de ce l-am crezut. Păi totul suna aşa de logic. Şi apoi, a doua zi, doamna judecătoare i-a admis recursul. Vezi Ernest, de data asta m-am înşelat eu nu m-a înşelat el. Şi apoi nu e ceva ieşit din comun să se întâlnească chiar în preziua procesului cu un judecător. De cele mai multe ori se întâmplă aşa. Doar că eu… în fine, eu sunt femeie, ce ştiu eu cu ce se mănâncă lumea interlopă. Sper doar că nu s-a supărat foarte tare pe mine”, a mai spus Felicia Georgescu.

Arestată pentru şantaj sexual

Avocaţii judecătoarei Carmen Mladen susţin că aceasta a fost violată timp de doi ani de un lichidator judiciar, preşedinte PNŢCD Gorj. „Şi-a pus problema că dacă ar denunţa violul, ar fi pusă într-o lumină proastă. De asemenea, domnia sa spune că omul de afaceri a profitat de asta pentru a-i cere alte favoruri sexuale. Poziţia dânsei de judecător la Curtea de Apel ar fi fost oricum întinată, chiar dacă ar fi recunoscut de la început că a fost violată. Dânşii se cunoşteau anterior“, a declarat avocatul judecătoarei, pentru rtv.net.

Săptămâna trecută, Carmen Elena Mladen a fost reclamată pentru şantaj cu conotaţii sexuale. Ea a fost arestată pentru 29 de zile. Aceasta a întreţinut relaţii cu mai mulţi bărbaţi, de la care ulterior a cerut bani pentru a nu dezvălui soţiilor acestora ce s-a întâmplat. Femeia a fost prinsă în flagrant în Bucureşti, primind bani de la un fost iubit. În luna august 2011, judecătoarea Carmen Elena Mladen a candidat pentru un post de judecător la Înalta Curte, dar a picat examenul. Avocaţii judecătoarei susţin că aceasta a fost violată timp de doi ani de un lichidator judiciar, preşedinte al PNŢCD Gorj. „Şi-a pus problema că, dacă ar denunţa violul, ar fi pusă într-o lumină proastă. De asemenea, domnia sa spune că omul de afaceri a profitat de asta pentru a-i cere alte favoruri sexuale. Poziţia dânsei de judecător la Curtea de Apel ar fi fost oricum întinată, chiar dacă ar fi recunoscut de la început că a fost violată. Dânşii se cunoşteau anterior“, a declarat avocatul judecătoarei. Avocaţii judecătoarei spun că, de fapt, Carmen Mladen ar fi fost violată timp de doi ani de un lichidator judiciar, preşedinte PNŢCD Gorj, cel care ar poza acum în postura de victimă a unui şantaj sexual.

Vecinii şi colegii sunt şocaţi

Vecinii acesteia susţin că femeia nu a dat niciodată de bănuit că face asemenea fapte. „Mă surprinde tot ce aud despre doamna judecătoare. Nu îmi vine să cred aşa ceva. Eu ştiu că era o femeie deosebită. Toată ziua o vedeam cum se plimba cu taxiul. În ziua când s-a întâmplat să o ridice de la Bucureşti a plecat pe jos. Nu a mai luat taxiul. Nu am auzit niciodată să facă lucrurile de care este acuzată”, a declarat Ioana Prejbeanu, vecina judecătoarei. Şi colegii acesteia sunt la fel de surprinşi. „Am luat şi noi la cunoştinţă despre arestarea doamnei judecător. Probabil se va ajunge la suspendarea acesteia din funcţie. Nu am ştiut despre această situaţie. Ne surprinde şi pe noi”, a declarat judecătorul Ilie Aurel, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Craiova. Conducerea Universităţii „Titu Maiorescu” din Bucureşti a decis suspendarea contractului individual de muncă al conf. univ. dr. Elena Carmen Mladen, cadru didactic la Facultatea de Drept din Târgu Jiu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...