Opinii

 

România va ucide. Pentru că poate

Când un partid este alcătuit din nişte înfometaţi de câştiguri oneroase şi însetaţi de putere, când un partid se culcă doar pe un val de popularitate, sfârşitul lui ruşinos intervine odată cu osul golit de carne. Când unei turme de parveniţi i se taie în mod democratic şi previzibil „furtunul de alimentare”, singurul lucru pe care îl poate face este să se ţigănească şi să-şi măsoare prada obţinută în spaţiu şi timp. Analizând circumstanţele în care PD-L se destramă, realizez că peste România nu a venit doar momentul schimbării, ci şi al adevărului. Dincolo de declaraţiile oficiale şi periate pe care mesagerii portocalii le-au făcut ani la rând, dincolo de diplomaţie şi de calmul strâns în dinţi, dincolo de ochii blânzi şi jertfa televizată, am descoperit nişte cocoşi care-şi smulg penele unii altora, nişte buticari care dau faliment politic şi nu doar, nişte snoabe mustrate că n-au mai învăţat să numere până la 30 de ani şi alţi ridicoli care, cu disperare, încearcă să-şi împartă nişte merite personale, echivalentul a cât încă mai costă amarul unei ţări.

Am fost conduşi de un partid de corabie, de nişte vrăbii care au ciugulit până au ajuns să se mănânce între ele, de nişte rechini camuflaţi cu scopuri precise şi antinaţionale.

Am fost conduşi de nişte clovni care arătau cu degetul spre oamenii normali care nu zboară cu avionul peste ruinele de după inundaţii, care nu se lăfăie graţie protocoalelor. Am fost arătaţi cu degetul de hoţii care au văzut în fiecare român câte un infractor sau asistat, am fost conduşi de nişte paiaţe care nu şi-au putut arăta loialitatea între ele şi cu atât mai puţin faţă de patria în faţa căreia au jurat, cu mâna pe Biblie. Am fost conduşi în fiecare orăşel de câte o căpuşă şi am fost arătaţi cu degetul de iniţiatorii cumetriilor cu mafioţi, de stăpânii dansurilor şi petrecerilor pe timp de foamete şi de acei lideri de carton care, în vreme de răscruce existenţială, singurul lucru inteligent pe care l-au putut face a fost să se ascundă. Am fost conduşi de o gaşcă sinistră, acum debusolată, care, în lupta noastră pentru recăpătarea identităţii, ne-a râs în nas. Cred că în sfârşit, dacă cineva mai avea dubii, ne-am lămurit cine sunt ciumpalacii, care sunt paraziţii. Morala? România nu s-a născut cu PDL şi nici nu moare cu el. România l-a crescut şi tot ea îl va ucide.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

20.06.2012 - 22:27pedelistul 2012:stitii numai sa criticati

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...