Sport

Fotbal, Liga 1 - CS Turnu Severin

La reunire, nume noi… în staff

Echipa severineană s-a reunit luni dimineaţă la malul Dunării fără nume spectaculoase în lot. Schimbările importante au survenit la nivelul conducerii tehnice şi administrative. Jerry Gane e noul secund al lui Marian Bondrea, iar Marian Costea va fi preşedinte în locul lui Gheorghe Constantin.

Încă din prima zi, jucătorii au susţinut un antrenament de două ore, iar marţi vor efectua vizita medicală la Policlinica Sportivă din Craiova. „Timpul e foarte-foarte scurt şi trebuie neapărat să profităm de zilele care au mai rămas până la startul sezonului. Va trebuie să aducem 8 jucători în această vară, pentru ca Severinul să arate ca o echipă de Liga 1”, a spus Bondrea. Acesta va fi ajutat în noul sezon de Jerry Gane, nimeni altul decât antrenorul demis vara trecută din funcţia de principal, când a fost înlocuit de Cosmin Bodea! „Mă bucur că revin la Severin, chiar dacă în alte circumstanţe. Din perioada mandatului meu au mai rămas doar 4-5 jucători”, a spus Gane, fost elev al lui Bondrea, la Electroputere Craiova şi Universitatea Craiova. Astfel, s-ar putea renunţa la secunzii Cornel Mihart şi Florin Pîrvu, care nici măcar nu au fost prezenţi la reunire. Deşi i-a expirat contractul, antrenorul de portari Vali David ar putea rămâne la Dunăre. Pe funcţia de preşedinte la CS Turnu Severin va fi instalat Marian Costea, fost director sportiv la FC Braşov şi preşedinte la Universitatea Craiova în perioada lui George Ilinca.

Din lotul vechi, 18 jucători

"Mă bucur că revin la Severin, chiar dacă în alte circumstanţe. Din perioada mandatului meu au mai rămas doar 4-5 jucători" - Jerry Gane, secund CS Turnu Severin

Dintre jucătorii din vechea gardă au fost prezenţi: Mihai Neagoe – Alex Mirescu, Marius Bălău, Bozidar Cosic, Liviu Rusu, Alex Giurgiu, Milan Mitic, Alex Neacşa, Hugo Moutinho, Adrian Olah, Silviu Bălace, Alex Dandea, Ionuţ Mitroi, Paul Abba, Alex Zaharia, Cosmin Vancea, Alex Marin şi Eugen Rioşanu, deşi ultimul nu mai e dorit în lot de Marian Bondrea. A absentat Dan Ignat, jucător căruia, de asemenea, i s-a transmis că nu mai intră în vederile antrenorului. Nici juniorul Alex Mitriţă n-a fost prezent, după ce a fost declarat liber de contract, în urma memoriului depus de tânărul jucător. Mihai Şteţca n-a fost nici el prezent, dar portarul maramureşean a anunţat că ajunge cu întârziere de câteva ore la Dunăre.

Buleică, aproape de Severin

A fost prezent în schimb Alin Buleică, fostul jucător al Universităţii Craiova, ultima dată la Petrolul Ploieşti. Ionuţ Goşman de la Juventus Bucureşti şi marocano-italianul Jawad au completat noutăţile de la reunire. „Deocamdată n-a semnat nimeni, dar avem o listă mai largă de jucători, iar până la plecarea în cantonamentul de la Herculane o să ştim pe ce ne bazăm. În turneul din Austria trebuie să cristalizăm şi o formulă de echipă. Tot atunci vom disputa şi trei-patru amicale”, a completat Bondrea. În perioada 24-30 iunie, echipa sa va efectua stagiul montan la Băile Herculane, iar în Austria se va pregăti între 2-14 iulie.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...