Actualitate

Volumul “Fereastra serviciilor secrete. România în jocul strategiilor globale”, lansat şi la Vâlcea

Lansare inedită de carte la Rm. Vâlcea, sub semnătura generalului de brigadă (r) SRI Aurel Rogojan. Volumul “Fereastra serviciilor secrete. România în jocul strategiilor globale” a fost lansat la Biblioteca Judeţeană “Antim Ivireanul” în prezenţa a peste 100 de invitaţi, dar şi în prezenţa unui alt general, Iulian Vlad, nimeni altul decât fostul şef al Securităţii Statului în decembrie 1989.

Moderatorul lansării volumului scris de generalul de brigadă Aurel Rogojan a fost conferenţiarul universitar Gabriela Russu Păsărin.

La această prezentare de carte a participat şi generalul locotenet în rezervă Iulian Vlad, nimeni altul decât şeful Securităţii Statului în decembrie 1989.

Generalul SRI în rezervă Aurel Rogojan a acceptat să comenteze despre „sifonarea informaţiilor în presă”. “Pot să existe lideri politici încorsetaţi şi constrânşi de persoane incomode de care nu se pot debarasa din menajeria lor şi atunci un anumit tip de informaţie nu mai poate fi dată acestui beneficiar fiindcă ajunge acolo unde nu trebuie. Atunci, sigur, prietenii din presă, care sunt fraţii noştri de breaslă, mai scapă câte o informaţie şi trimit pe urma acestei informaţii organele de aplicare a legii”, a spus Aurel Rogojan.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...