Sport

Handbal feminin, Oltchim

Stanca rămâne la Vâlcea

Deşi iniţial conducerea clubului Oltchim a anunţat că nu îi va prelungi contractul Ionelei Stanca, pivotul va rămâne la Rm. Vâlcea la cererea noului antrenor, Jackob Vestergaard.

Ionela Stanca a născut zilele trecute un băieţel, căruia i-au pus numele Yannick, după numele fostului tenismen, fost castigator la Roland Garros, Yannick Noah.

“Antrenorul Vestergard ne-a spus că are nevoie de a şi mizăm cu toţii pe valoarea şi experienţa ei în drumul spre câştigarea Ligii Campionilor. Ea mai are contract cu noi până în 30 iunie, dar există o clauză conform căreia putem să-l prelungim. Îi respectăm valoarea şi nu se pune problema că nu am vrea s-o avem în lot. Am discutat cu ea pe perioada sarcinii, era încântată de această perspectivă. Şi-a luat chiar şi un preparator personal, deci nu văd de ce ar fi o problemă. O felicităm cu tot dragul pentru naşterea băieţelului şi o aşteptăm alături de noi, când va fi pregătită. Poate că asta nu se va întâmpla din 9 iulie, când ne reunim, dar cred că va reuşi repede să-şi revină, iar la toamnă va fi alături de noi", a spus preşedintele Oltchimului, Petre Berbecaru.
În lotul roş-albastru mai sunt doi pivoţi valoroşi, Oana Manea şi Ekaterina Vetkova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...