Eveniment

Râmnicu Vâlcea:

Au intrat cu motocicleta într-un copac pe care l-au rupt

Cei doi tineri au scăpat cu viaţă dar au fost internaţi în spital pentru investigaţii amănunţite

Doi tineri au fost grav răniţi în această dimineaţă, după ce au intrat cu motocicleta într-un copac pe care l-au rupt. Motociclistul nu poseda nici măcar permis de conducere

Evenimentul rutier s-a produs pe strada Feţeni, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Tânărul de 21 de ani ce conducea o motocicletă marca Kawasaki avea o viteză excesivă iar la intrarea într-o curbă la dreapta pe strada Feţeni, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac de pe marginea drumului pe care l-a şi rupt. Pe motocicletă se mai afla un alt tânăr de 17 ani. Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spital. Cei doi tineri nu purtau cască de protecţie şi au rămas internaţi în spital pentru mai multe investigaţii. Din cauza stării de sănătate precare motociclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi nu i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult decât atât, tânărul de 21 de ani ce conducea motocicleta nu avea nici măcar permis. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

„În urma impactului a rezultat rănirea gravă atât a motociclistului, care a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut, traumatism cranio-facial grav cu epistaxis şi fractură mandibulă, traumatism regiune cervicală anterioară cât şi a minorului de 17 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, care se afla şi el pe motocicletă, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut, traumatism cranio-facial cu epistaxis şi multiple plăgi, traumatism regiune cervicală”, a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...