Sport

Fotbal, Liga I

Pandurii s-au reunit

Pandurii Tg. Jiu s-a reunit joi seara fără Viera, Cardoso, Mingote şi Răduţ, care au primit câteva zile libere în plus, în vreme ce Pleaşcă îşi întârzie revenirea pe teren după ce a fost operat şi la menisc.

Noutăţile din lotul gorjenilor sunt Cristian Melinte (Împrumut de la Palermo), Iulian Mamele, venit după ce şi-a încheiat contractul cu Concordia Chiajna, Alin Ignea, care a jucat sezonul trecut la UTA, lituanianul Deyvidas Matulevicius, Alexandru Dan de la Mureşul Deva şi juniorul Sabin Lupu, adus de la CSJ Ştiinţa Craiova.

”Nu pot să aduc nici un jucător care să fie direct titular 100%, dar aş vrea jucători de valoare care să se impună ca şi titulari la echipă. Dar asta nu înseamnă că dacă îi aduc îi bag direct în echipă iar pe ceilalţi îi dau la o parte, pentru că i-am adus eu pe aceştia şi îi vreau titulari. Aş vrea jucători într-adevăr care să plece din postura de favoriţi la titularizare. Vreau să am un lot de 17-18 jucători de valori apropiate care oricând apelez la ei să dea randament la fel de bun ca şi cel care e în teren. Şi bineînţeles că o să fie şi câţiva jucători mai tineri care să crească pe lângă ceilalţi şi să fie o circulaţie a jucătorilor şi o schimbare. Chiar dacă l-am pierdut un jucător foarte important, pe Pintilii, un jucător pe care trebuie să recunoaştem că ne va fi greu să-l înlocuim, o să trebuiască să-l înlocuim cu succes. O să trebuiască ca jucătorii tineri cărora li s-a dat şansă şi care au dat dovadă că au nişte calităţi destul de bune, şi mă refer şi la un Vlad, la un Nistor care nu jucase foarte, foarte mult în alţi ani, la un Maxim şi aşa mai departe, trebuie să fie mult mai maturi şi să dea dovada valorii iar anul acesta să fie la apogeu", a declarat antrenorul Petre Grigoraş pe siteul oficial al clubului.

Lot Pandurilor prezent la reunire:
David Lazar, Daniel Popescu, Adrian Horvat – portari, Bogdan Unguruşan, Adrian Rusu, Claudiu Voiculeţ, Cosmin Băcilă, Gabriel Oiţă, Călin Cristea, Albert Voinea, Alexandru Grigoraş, Alexandru Avramescu, Alexandru Ciucur, Daniel Unguru, Roberto Dumitru, Valentin Lemnaru, Ionuţ Tătaru, Dan Nistor, Alexandru Maxim, Alexandru Neagu, Alexandru Vlad, Ionuţ Rada, Sabin Lupu (CSJ Ştiinţa Craiova), Cristian Melinte (Palermo), Alin Ignea (UTA), Iulian Mamele (Concordia), Alexandru Dan (Mureşul Deva) şi Deyvidas Matulevicius (MKS Cracovia – Polonia) – jucători de câmp.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...