Ultima Oră

Judecătoare din Craiova, arestată pentru şantaj şi corupţie sexuală

Carmen Elena Mladen, judecătoare la Secţia a II-a civilă a Curţii de Apel Craiova, a fost ridicată de procurorii anticorupţie, miercuri, şi dusă la sediul central al DNA, pentru a fi audiată în legătură cu infracţiuni de şantaj şi corupţie sexuală, au declarat, surse judiciare.

Aceasta întreţinea raporturi sexuale cu diverşi oameni de afaceri sau înstăriţi, despre care avea cunoştinţă că sunt căsătoriţi, au mai spus aceleaşi surse. După consumarea raporturilor sexuale, judecătoarea le pretindea acestora sume de bani sau foloase, pentru a nu divulga detalii de natură să afecteze căsniciile respectivelor persoane.

Judecătoarea ar fi pretins sume mari în valută, mai spun sursele citate. În ultimul caz, la care procurorii DNA au şi intervenit, ar fi fost vorba despre 5.000 de euro pretinşi de la un lichidator judiciar pentru a nu dezvălui amănunte din relaţia lor extraconjugală.

Carmen Mladen a fost prezentată, joi, Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Carmen Mladen, judecătoarea acuzată de şantaj sexual, a fost arestată
Judecătoarea Carmen Mladen de la Curtea de Apel Craiova, acuzată de şantaj, a fost arestată preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei de joi a Curţii de Apel Bucureşti, prin care a fost admisă propunerea în acest sens formulată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

În legătură cu acest caz, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a dat publicităţii următorul comunicat:
"În baza art. 42 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată cu modificările şi completările ulterioare, raportat la art. 95 alin. (1) lit. a) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată cu modificările şi completările ulterioare, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat azi, 13.06.2012, reţinerea şi arestarea preventivă judecătoarei Mladen Elena Carmen din cadrul Curţii de Apel Craiova-Secţia a II a civilă. Solicitarea de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a fost prezentată Secţiei pentru judecători a CSM de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie / Unitatea Centrală, pentru presupuse fapte de şantaj".


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...