Sport

Handbal feminin, Oltchim

”Lotul Oltchimului este unul perfect”

Noul tehnician al Oltchimului, danezul Jakob Vestergard spune că îi este suficient actualul lot pentru a câştiga în sezonul viitor Liga campionilor.
Vestergaard a câştigat trofeul Champions League în 2009 şi 2010 cu Viborg, unde avea însă o echipă stelară, în frunte cu Bojana Popovic. ”Cred că este momentul perfect pentru un antrenor străin la Vâlcea, jucătoarele au nevoie de un nou început. Am experienţă într-o situaţie similară Oltchimului, cu jucătoare de diverse naţionalităţi şi consider că din acest amalgam de culturi şi mentalităţi poate rezulta o echipă mare. Eu sunt foarte mulţumit de lotul pe care îl voi găsi la Vâlcea. Clubul a făcut un efort important pentru a le transfera pe Amandine Leynaud, Allison Pineau, Katarina Bulatovic, Silvia Navarro şi Alexandrina Barbosa. Consider că este un lot perfect, misiunea mea este să creez o echipă din câteva individualităţi excepţionale. Dar e nevoie de timp, o astfel de tranziţie cere timp. Trebuie să fim răbdători, echipa trebuie să atingă maximul de formă în 2013” spune jacok Vestergaard.
Danezul a mărturist şi cum vrea să schimbe în bine jocul roş-albastrelor. ” Vreau ca echipa mea să joace un handbal modern, un handbal în viteză. Pentru a atinge acest ţel, trebuie să ne pregătim meticulos, atât fizic, cât şi tactic. Planificarea este crucială în handbalul modern, nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării. Fetele trebuie să înţeleagă că handbalul este un sport de echipă şi trebuie să muncească, să dea totul pentru echipă atunci când intră pe teren. Totul pleacă de la antrenamente. Fetele trebuie să dea totul inclusiv la antrenamente, doar aşa putem să devenim o echipă puternică. Mă voi concentra pe jocul colectiv şi pe spiritul de echipă în primele săptămâni”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...