Sport

Fotbal, Liga a II-a,

”Dacă se vrea promovarea, aş rămâne la Slatina”

Sorin Cîrţu afirmă că ia în calcul varianta de a rămâne şi în viitoarea ediţie de campionat la Slatina. Condiţia este ca obiectivul să fie promovarea în Liga I. Fostul atacant al Universităţii spune că preşedintele Jane Niţulescu va purta discuţii cu autorităţile. Adus la Alro în ultimele nouă etape ale sezonului pentru o clasare pe locul al treilea, Cîrţu nu a reuşit să ducă echipa locală pe podiumul seriei.

Aflat pe finalul contractului cu gruparea slătineană, consilierul tehnic spune că nu a luat o decizie în privinţa rămânerii sau nu la malul Oltului. Sorin Cârţu a precizat că preşedintele executiv al aluminiştilor, Jane Niţulescu, va discuta cu reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene, şi nu exclude posibilitatea de a continua la Slatina dacă în stagiunea viitoare se va dori promovarea.

„N-am vorbit, dar o să discut şi o să discutăm. Până acum nu ne-am întâlnit, mai e timp. A rămas ca domnul Niţulescu să discute. Dacă vrem promovarea, Slatina rămâne o variantă”

Conducerile Consiliului Judeţean şi Primăriei municipiului se gândesc însă la fuziunea cluburilor Alro şi FC Olt, situaţie în care obiectivul pentru sezonul 2012-2013 nu va mai fi accederea în Liga I.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...