Eveniment

Accident grav pe DN 64: un şofer beat a intrat cu BMW într-un gard de beton

Şoferul a fost rănit grav iar unul dintre pasageri se află în comă profundă, în timp ce a treia victimă a scăpat cu răni uşoare

Trei persoane au fost rănite grav, una dintre ele aflându-se la această oră în comă profundă, după ce şoferul autoturismului în care se aflau a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un gard de beton

Accidentul rutier s-a petrecut în această dimineaţă pe DN 64, pe raza localităţii Băile Olăneşti din Vâlcea. Şoferul de 36 de ani, din aceeaşi localitate a fost atât de băut încât la ieşirea dintr-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un gard din beton ce împrejmuieşte punctul de lucru al unei societăţi comerciale. De precizat este faptul că bărbatul circula cu o viteză excesivă, potrivit martorilor. Acesta se întorcea de la o petrecere. Unul dintre pasagerii din BMW a fost rănit grav şi se află în comă profundă.

„Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de CTC deschis, plagă deschisă, fractură claviculă şi contuzie umăr stâng, a unui bărbat de 30 de ani, din oraşul Băile Olăneşti, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Valcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de comă profundă, şi de asemenea, rănirea uşoară a unei alte persoane, de 36 ani, din oraşul Băile Olăneşti, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de politraumatism”, a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...